2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 17:00

1.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Premiéra se Újezdu vydařila


Branky


4

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo oboustranně opatrně. Šance nepřicházely. Na jedné straně Frňka a na druhé Pinkava mířili těsně vedle tyčí a to bylo vše. Pak ale přišla 35.min. a akce na jeden dotek z naší strany. Na jejím konci byla krásná přihrávka Fulíka na Brůnu, ten si v podobných situacích ví rady. Míč skončil v síti. 1:0. Ve 43. min. kopal přímý kop Bednář, jeho centrovaný míč na zadní tyč Čejka hlavou vytěsnil na roh.

     Po přestávce bylo vidět, že hosté v kabině dostali "sodu" a vlétli na nás, ale hned ve 48.min. opět Fulík utekl po svém levém křídle a průdký centr (nebo střela ?) na zadní tyč skončila na skluzu Frňky. Ten míč propasíroval do branky. 2:0. V 50. min. se opřel do míče nejzkušenější hráč hostů Pinkava a jeho bomba udělala problémy Janeckému, který míč ztěží vyrazil. O minutu později vypálil Klusoň, ale bomba šla těsně nad. Stejně dopadla i střela Frňky. V 66.min. neudržel Janecký centr do malého vápna, když byl oslněn zapadajícím sluncem, ale naši obránci včas míč upálili do bezpečí. V 68.min. byl Frňka rychlejší než vybíhající brankář Vykydal, příhrál Fulíkovi, ale ten ve složité pozici netrefil prázdnou branku soupeře. V 78.min. zazdil největší šanci Třebové Havlíček, když nikým neatakován ze sedmi metrů hlavou poslal míč zbrkle vedle. V 82. min. opět Janecký neviděl kvůli slunci, míč jen odrazil do Štaffy, od něho míč skončil na naší tyči. 

     Hosté hráli dobře, ale tentokrát musí uznat, že jsme byli bojovnější a důraznější, a že jsme si výhru zasloužili. Pakliže tomu bylo jinak, tak se omlouvám. První body naznačili, že bychom v krajském přeboru nemuseli hrát roli otloukánka. Zbývá však 29. kol. Áčku gratulujeme a ať to vydrží.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
M. Janecký [-] - O. Klusoň [-] , M. Brůna [-] , P. Štarman [-] , P. Fulík [-] , M. Frňka [-] , M. Vomáčka [-] , J. Pešina [-] , J. Čejka [-] , P. Drahoš [-] , P. Frank [-]

SKP Slovan Moravská Třebová
D. Vykydal [-] - M. Nováček [-] , M. Havlíček [-] , J. Bednář [-] , L. Pinkava [-] , J. Válek [-] , J. Štaffa [-] , O. Kopa [-] , R. Šatník [-] , T. Novák [-] , P. Bubela [-]

ŽK: 66. M. Vomáčka , 71. O. Klusoň - 84. Z. Konečný .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Zavřel Aleš - NOVÁKOVÁ Karolína, ZEMAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů