0:7
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

11.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak Strašice si otevřel v Hrádku střelnici


Branky


3. J. Hrách , 23. L. Pigula , 34. L. Šíma (vl.) , 36. L. Planeta , 62. R. Štych , 65. Š. Huttr , 71. Š. Huttr
5

Jeden ze dvou sestupujících celků z 1.B třídy z okresu Rokycany (Spartak Strašice a TJ Zbiroh) se na travnaté ploše v Hrádku otevřel před padesáti diváky střelnici a nasázel domácím borcům sedm branek. Spartak Stašice tak v Hrádku potvrdil, že bude bojovat o vítězství v okresním přeboru a návrat do krajské soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ke čtyřem brankám přispěl i vlastenec

Už ve 3. minutě poslal hosty do vedení Jan Hrách. Pak se domácí zlepšili a začali hrát vyrovnaně, ale do kolen je srazila branka hostujícího Ladislava Piguly ve 23. minutě.

Po standartní situaci si ve 34. minutě dorazil do domácí branky vlastní branku Lukáš šíma a dvě minuty na to vsítil Lukáš Planeta na 0:4 pro hostující Spartak Strašice.

Hosté zužitkovaly převahu, Huttr se trefil dvakrát

V 62. minutě poslal Spartak Strašice do pětigólového vedení. Pak se ještě dvakrát trefil hostující Šimon Huttr, a to 65. a 71. minutě! Hosté vyhráli 0:7.

 

Rozhodčí: Grimm Tomáš - Štynclová Jana, Stejskal Filip. 50 diváků.



Ohlasy k zápasu


TJ Hrádek
Vratislav Řepka, trenér: Musíme se dát dohromady a v sobotu ukázat v Rakové proti místní rezervě, že Hrádek fotbal hrát nezapomněl.

TJ Spartak Strašice
Šimon Huttr, autor dvou branek: Domácí už byli hodně rozložení, takže jsem měl ulehčenou situaci. Doma přivítáme Skomelno a vůbec by nebylo špatné si zase otevřít střelnici.



Sestavy


TJ Hrádek
J. Kacíř [-] - A. Lučka [-] (46. L. Trnka [-] ) , K. Krátký [-] , M. Macháček [-] , L. Šíma [-] , P. Kreidl [-] (70. J. Kastner [-] ) , M. Král [-] (46. L. Balvín [-] ) , M. Červenec [-] (17. P. Řepka [-] ) , J. Valdhans [-] , J. Perlík [-] , A. Pérez [-]

TJ Spartak Strašice
R. Paur [-] - Š. Huttr [-] , L. Pigula [-] , L. Planeta [-] (70. L. Kapusta [-] ) , L. Tománek [-] (66. Z. Rolinec [-] ) , R. Štych [-] (77. J. Planeta [-] ) , J. Hrách [-] (46. Š. Bartišek [-] ) , T. Krákora [-] (53. T. Kunc [-] ) , M. Huttr [-] , P. Pospíšil [-] , P. Bihary [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Grimm Tomáš - ŠTYCHOVÁ Jana, STEJSKAL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích