0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

11.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté vyhráli i v jedenácti, rezerva Rakové si z Břas veze tři body


Branky


5

Hosté dorazily jen v jedenácti lidech, přesto bodovali naplno, jelikož domácí Primalex Břasy hrál v obrovském útlumu. Poměrně ryhle padla první branka hostů, ale domácí se za celý zápas nezmohli na odpověď, naopak to byli hostující borci, kteří ohrozili domácí branku a deset minut před koncem přidali i rozhodující branku. Ukázalo se, že domácí Primalex Břasy bude mít velké starosti bojovat mezi lepšími celky Okresního přeboru Rokycanska, zatímco hosté budou muset doplnit kádr, třeba i z A - týmu, který hraje 1. B třídu, aby mohl naopak konkurovat v mužstvům bojujícím o postup - Strašice, Cheznovice, Volduchy B a Zbiroh.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Turek se trefil hned v deváté minutě

Celý zápas ovlivnila poměrně rychlá branka, kterou vsítil hostující Ondřej Turek po kolmé přihrávce záložníka Jana Hübschmana. Domácí si za celý poločas nevytvořili vyloženou šanci.

Rezerva Rakové rozhodla deset minut před koncem

Ten, kdo očekával, že domácí se budou snažit vyrovnat, zůstal zklamán, jelikož se v celku Primalex Břasy nenašel nikdo, kdo by ohrozil branku soupeře, a tak v osmdesáté minutě po přihrávce Jiřího Hrabáka zvýšil Marek Přibyl na 0:2 a bylo jasné, že všechny tři body si odveze hostující rezerva Rakové.

Před čtyřiceti diváky na travnatém hřišti v Břasích řídil rozhodčí Václav Beran.



Ohlasy k zápasu


SK Primalex Břasy
Štěpán Žižka, domácí brankář: Nedali jsme branky, vlastně jsme pořádně ani nevystřelili na branku, a to se vyhrává či alespoň boduje dost těžko.

TJ Sokol Raková B
Josef Bůcha, hrající trenér hostů: Cílem našeho béčka je dobře si zahrát a pokud možno z okresního přeboru nesestoupit. Mrzí mě jen to, že k zápasu za nás dorazilo jen jedenáct hráčů



Sestavy


SK Primalex Břasy
Š. Žižka [-] - J. Průcha [-] (46. V. Curca [-] ) , J. Lukáč ml. [-] (46. D. Dvořák [-] ) , M. Triner [-] , M. Šašek [-] , I. Kuzmenko [-] , S. Med [-] (58. L. Nový [-] ) , R. Nový [-] (46. O. Loukota [-] ) , J. Vlček [-] , M. Zikmund [-] , R. Nový [-]

TJ Sokol Raková B
V. Hrabák [-] - O. Turek [-] , J. Blažek [-] , J. Hübschman [-] , R. Harnoch [-] , M. Pelc [-] , V. Běhounek [-] , M. Přibyl [-] , J. Nolč [-] , V. Štincík [-] , J. Hrabák [-]

ŽK: 55. R. Nový , 73. L. Nový , 84. J. Vlček - 48. R. Harnoch .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BERAN Václav - SVĚCHOTA Václav (N), ŠTINCÍK Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích