2:1
(1:0)
67. V. Mařík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji béček Černic a Zruče body zůstaly doma


Branky


7. M. Štengl , 71. R. Nádraský (p.) - 67. V. Mařík (p.)
13

První kolo městského přeboru svedlo dohromady i rezervy Černic a Zruče. Domácí proti kvalitnímu soupeři vydřeli cenné tři body za vítězství 2:1. Hosté ve druhé půli nejprve z penalty srovnali, ale o pár minut později ze stejné situace Černičtí rozhodli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černice měly výborný úvod

Domácí na soupeře na začátku utkání doslova vlétly a přišpendlili třetí tým loňského ročníku přeboru na jeho polovinu. Nebylo tedy divu, že se již v 7. minutě poslal domácí do vedení Miroslav Štengl. Po čtvrthodině zápasu se však začal obraz hry postupně vyrovnávat a hráči Zruče byli stále více nebezpeční. Překonat dobře chytajícího gólmana Tománka však do přestávky nedokázaly.

Skóre zápasu se měnilo už jen z penalt, šťastnější byli domácí

Po změně stran měla Zruč více ze hry. Z toho pramenily i šance, které však dlouho končily na brankáři Tománkovi. Jeho kouzlo odčaroval až v 67. minutě z pokutového kopu Vojtěch Mařík – 1:1. Radost z vyrovnání však hostům vydržela jen tři minuty. Pak se totiž ve vlastní šestnáctce dopustil nedovoleného zákroku gólman Berger a nařízenou penaltu proměnil Radek Nádraský. Hosté už v posledních dvaceti minutách nedokázali ani přes velkou snahu znovu skórovat a tři body tak zůstali na půdě Černic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí mužstva): Sešli jsme se v hojném počtu, což jsem ani nečekal. Prvních patnáct minut jsme byli lepší. Hráli jsme dobře a dali i gól. Pak se tam ale začali kluci, i když vedli, dohadovat. Z toho vyplynula ztráta koncentrace a pak už to bylo z naší strany nic moc. Zachránil nás brankář Kuba Tománek, který chytal excelentně a byl nejlepším hráčem na hřišti.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - J. Setikovský [-] (46. J. Vlk [-] ) , J. Švenda [-] (50. P. Mastný [-] ) , R. Nádraský [-] , M. Chvojka [-] , T. Engl [-] , J. Běhounek [-] , M. Engl [-] , J. Král [-] , M. Štengl [-] (62. K. Kaňák [-] ) , K. Kuncl [-] (84. J. Mareš [-] )

TJ Zruč B
J. Berger [-] - - Z. Boháč [-] (65. J. Přibyl [-] ) , P. Riedl [-] , D. Sperl [-] , P. Schwarz [-] (68. J. Mastný [-] ) , V. Mařík [-] , M. Klail [-] (46. K. Trnka [-] ) , P. Záhořík [-] , J. Trnka [-] (60. J. Trnka [-] ) , M. Trnka [-] , V. Mašek [-] (46. P. Mancl [-] )

ŽK: 6. R. Nádraský , 63. J. Vlk - 39. Z. Boháč , 70. J. Berger .
Hráči zápasu: J. Tománek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Levý Vítek - ADAMČÍK Miroslav, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů