1:2
(1:1)
34. V. Vilímek
85. K. Bárta (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochov naplno bodoval na hřišti Rapidu, rozhodla penalta v závěru!


Branky


44. M. Novák - 34. V. Vilímek , 85. K. Bárta (p.)
13

Fotbalisté Vochova začali nový ročník městského přeboru vítězstvím 2:1 na hřišti béčka Rapidu. Hosté o své výhře rozhodli až v 85. minutě proměněným pokutovým kopem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padaly v závěru poločasu

Na půdu rezervy Rapidu, která se na jaře trápila, přijel Vochov, který se naopak skvělým závěrem zachránil. Hosté také hráli aktivně a často se dostávali do zajímavých střeleckých pozic. Zakončení ale dlouho vázlo a skóre se tak poprvé měnilo až ve 34. minutě, kdy Vochov poslal přesnou hlavičkou do vedení na levém beku agilně hrající veterán Viktor Vilímek. Těsně před přestávkou se však radovali také domácí fotbalisté, na 1:1 vyrovnal Miroslav Novák.

O výhře Vochova rozhodl proměněnou penaltou Bárta

Po změně stran měli opět více ze hry hosté. Jejich ofenzivní hráči ale nedokázali trefit ani prázdnou bránu. Rozhodující momenty tak nastali až v závěru. Domácí nejprve neproměnili obrovskou příležitost a v 85. Minutě naopak přišla na druhé straně penalta. K její exekuci se postavil padesátiletý Kamil Bárta a bylo rozhodnuto. Vochov si tak Rapidu odvezl plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu



SK Vochov 1930
Pavel Tlustý (trenér): Vyhráli jsme se štěstím, po slabém výkonu. Doufám, že si to postupně sedne, v létě jsme se totiž moc nescházeli. Nevyužívali jsme velké šance, něco jako v loňském zápase v Liticích, kde jsme přes jasnou převahu 0:1 prohráli. Nebyli jsme schopní trefit ani prázdnou bránu. Vítězný gól jsme dali za pět minut dvanáct z penalty, která byla jasná. Soupeř před tím ještě neproměnil obrovskou příležitost.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Liška [-] - J. Holík [-] , M. Boháč [-] , I. Kőrősi [-] , M. Novák [-] , D. Polívka [-] , J. Jelínek [-] , K. Veber [-] , P. Kovářík [-] (54. V. Kosmata [-] ) , M. Metlický [-] (28. P. Uchytil [-] ) , O. Baroch [-]

SK Vochov 1930
J. Dvořák [-] - Z. Klein [-] , E. Mirga [-] , M. Klement [-] , J. Fiala [-] , D. Konáš [-] , V. Vilímek [-] (82. F. Krejčík [-] ) , R. Schveinert [-] , T. Hošek [-] , K. Bárta [-] , O. Tržil [-] (61. L. Kasl [-] )

ŽK: 68. M. Novák , 69. I. Kőrősi - 87. R. Schveinert .
Hráči zápasu: V. Vilímek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - ŠVANTNER František, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích