6:2
(2:2)
35. P. Šatra
45. F. Dlouhý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 17:00

2.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Sušice ovládla derby!


Branky


14. L. Stupka , 24. L. Blažek , 54. P. Sotona , 68. T. Klíma , 73. P. Vinický , 76. P. Sotona - 35. P. Šatra , 45. F. Dlouhý (p.)
10

Nedělní pouťové utkání, navíc derby v podobě zápasu TJ Sušice B - TJ Nezymslice. Co si víc divák může přát?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sušice vedla již o dvě branky, poté ale přestala hrát a tvrdě na to doplatila.

Domácí začali aktivněji a převahu potvrdili dvěma góly - první po rychlém brejku do otevřené obrany hostů se prosadil Lukáš Stupka. Druhý gól přidali v momentě, kdy nebyl odpískaný, podle názorů většiny fanoušků, evidentní šlapák na nezamyslického stopera Martina Šlaise. Tentokrát se střelecky prosadil Lukáš Blažek. Hosté se ale v průběhu první poloviny zápasu probrali a vrátili do hry. Pavel Šatra nádhernou ranou snížil a František Dlouhý následně se štěstím proměnil penaltu. 

Dominance domácích a nervy na straně hostů

Po přestávce ale dominovala Sušice. Do nezamyslické branky postupně napadaly čtyři góly, hosté před početnou návštěvou úplně odpadli. Navíc se od poloviny druhého poločasu, podle dostupných informací přímo z trávníků, trochu hádali, což jim určitě nepřidalo.Konečný výsledek 6:2 znamená zasloužené vítězství sušického béčka, které tentokrát ukázalo fotbalovost a kvalitu.



Ohlasy k zápasu



TJ Nezamyslice
Jonáš Bartoš - hráč Nezamyslic: Zápas jsme celkově vůbec nezvládli. Po vyrovnání a dominanci v závěru poločasu jsme si mysleli, že ve druhé půli Sušici přejedeme, ale na hřišti došlo k úplnému opaku. Domácím seděla umělá tráva, na které jsou zvyklí hrát, lépe kombinovali a trestali nás do otevřené obrany. Nám nezbývá než se ze zápasu poučit a v dalších kolech už podobný kolaps neopakovat.



Sestavy


TJ Sušice B
D. Konečný [-] (46. P. Sotona [-] ) - L. Stupka [-] , J. Nový [-] , V. Klíma [-] , T. Klíma [-] , P. Vinický [-] (77. D. Klaus [-] ) , T. Vichr [-] , J. Dryk [-] , V. Žežulka [-] , L. Blažek [-] , F. Vítovec [-]

TJ Nezamyslice
V. Kubovec [-] - M. Šlais [-] , Š. Tuček [-] , F. Dlouhý [-] (76. D. Pichler [-] ) - L. Šatra [-] (60. J. Jiřík [-] ) , L. Kindelmann [-] (73. M. Věneček [-] ) , J. Pánek [-] , Z. Prokopec [-] - M. Hlaváč [-] (56. J. Jiřík [-] ) , P. Šatra [-] - J. Bartoš [-] (77. D. Podskalský [-] )

ŽK: 40. D. Konečný , 85. T. Vichr - 24. F. Dlouhý , 24. Š. Tuček .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Koura Radim - DOLLANSKÝ Jindřich (N), BURDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček - redaktor
Tip experta: výhra domácích

Derby, které bude hodně sledované. Zápas se hraje na sušickou pouť a domácí budou bojovat a touha po bodech jim je přinese.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů