P. Švec 18.
O. Goby 50. (p.)
P. Švec 83.
F. Dryje 89.
P. Švec 92.
5:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

1.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhá Ves si napravila reputaci v duelu s Chudenicemi


Branky


18. P. Švec , 50. O. Goby (p.) , 83. P. Švec , 89. F. Dryje , 92. P. Švec - 20. J. Osvald
7

Domácí hráči byli na sobotní zápas s Chudenicemi hodně nažhaveni, protože chtěli odčinit domácí prohru s Buděticemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas, který kazil nepříjemný moment

Úvod utkání se zkomplikoval po tom, co při srážce dvou hráčů musel Mirvald střídat pro zranění kotníku. Přijela pro něj záchranka přímo na hřiště, a tudíž se zápas rozkouskoval. Úvod utkání se zkomplikoval po tom, co při srážce dvou hráčů musel Mirvald střídat pro zranění kotníku. Přijela pro něj záchranka přímo na hřiště, a tudíž se zápas rozkouskoval. V 18. minutě přišla první velká příležitost domácích, kteří ji ihned potrestali. Po trvdé střele z dálky, kterou brankář Chudenic vyrazil, doklepával do sítě úplně osamocený Pavel Švec. 

Prakticky po výkopu bylo srovnáno. Hosté ve zmatku odkopli balon, který se shodou okolností dostal k Osvaldovi, který postupoval sám na brankáře a bezpečně si poradil. Do konce poločasu už k dalším zajímavostem nedošlo a tak se šlo do kabin za vyrovnaného stavu.

Zcela jiná Dlouhá Ves

Do druhého poločasu vstoupila úplně jiná Dlouhá Ves. Soupeře prakticky k ničemu nepustila a naopak sama vstřelila čtyři branky.  Nejprve s přehledem promněnil nařízenou penaltu Ondřej Goby. Poté se Dlouhoveští ne a ne prosadit, až to utnul v 83. minutě Pavel Švec, který tak přidal svou druhou branku v utkání. Na 4:1 zvyšoval v 89. minutě Veselý a hattrick završil v 92. minutě Pavel Švec.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Dlouhá Ves
František Blažek - hráč Dlouhé Vsi: "První poločas se nám příliš nepovedl a nehráli jsme svou hru. Ve druhém už se naše hra zlepšila a naštěstí se nám dařilo i před brankou. Po gólu na 2:1 hosté odpadli a my jsme mohli přidat i více gólů. Nyní se budeme soustředit na příští zápas, kdy se pokusíme přerušit vítěznou vlnu Bolešin. Také doufáme v brzké uzdravení Kuby Mirvalda, který je pro nás na hřišti velmi důležitý."




Sestavy


TJ Tatran Dlouhá Ves
R. Hanzl [-] - P. Švajka [-] , F. Dryje [-] , P. Švec [-] , J. Hubený [-] , D. Rovňan [-] , F. Blažek [-] (86. P. Beránek [-] ) , J. Mirvald [-] (7. V. Příhoda [-] ) , D. Jaroš [-] (53. P. Beránek [-] ) , P. Sperl [-] , O. Goby [-]

TJ Sokol Chudenice
V. Fremuth [-] - P. Vachtl [-] , J. Soupír [-] (51. T. Baxa [-] ) , J. Rupert [-] , J. Soupír [-] , O. Göttinger [-] , J. Šimán [-] (69. L. Zoubek [-] ) , S. Hodan [-] , L. Drozda [-] , J. Osvald [-] , M. Kraus [-]

ŽK: 5. F. Blažek , 65. F. Dryje - 35. M. Kraus , 57. J. Soupír , 65. T. Baxa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Petličarovský Ivan - KURC Lubomír (N), ŽÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Jonáš Bartoš - hráč Nezamyslic
Tip experta: remíza

Hosté předvedou nejlepší výkon na startu sezony a ve vyrovnaném utkání zvítězí na penalty

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích