3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 17:00

13.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby přineslo rozuzlení až na penalty


Branky


6

Dnešní derby mezi rezervami Sušice a Lub vyznělo lépe pro Sušici, která dokázala vyhrát na penalty po vyrovnaném utkání, kdy si oba týmy uvědomovali vážnost situace.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zahazovali šance, hosté trestali

Sušice po výprasku z prvního kola, potřebovala nutně bodovat v domácím zápase v derby se soupeřem z Lub. Sestavu doplnili i dva hráči "A" týmu, vrátil se Filip Vítovec po operaci kolene a výkon byl lepší než před týdnem. V první půli byla Sušice kousek od první branky, to když prvních 15 minut hrozila střelami ze všech stran. Klíma, Blažek ani Kalný však zařízení netrefili. Luby se poté probudili a přišel i první gól. Nejlepší hráč hostů Přemda Voráček vsítil hezkou branku po křížné střele. Když pak Lukáš Blažek trefil hlavou tyč, bylo to asi to poslední co první poločas přinesl.

 

 

Obrat pomohl Sušici

Domácí si v kabině jasně a sebevědomě řekli, že se zápas bude dále vyvýjet v jejich prospěch a přijde obrat. Ten trval necelých 6 minut. Nejprve po rohovém kopu a hlavičkované Kalného a Vítovce skóroval Tomáš Klíma. Dále pak po tyči Kalného z přímého kopu dorážel do prázdné branky Pavel Vinický. Obrat byl na světě a mohlo být ještě lépe. Střelec Vinický a další spoluhráči branku však nevsítili a tak se Voráček prosadil podruhé a vyrovnal. Zápas i přes další velké šance na obou stranách dospěl do penalt, kde byla úspěšnější Sušice a po brankách Klími, Blažka a Kalného bere o bod navíc! Nutno dodat, že Kondy dnes v bráně začaroval! Dnešní derby se neslo v hodně přátelském duchu, kdy si oba kluby jsou vědomi současní situace. Nejsou lidé, nejsou hráči. Fotbal hraje kdo má nohy a srdce. Proto jsme rádi, že jsme se rozešli každý s bodovým zápisem a přejem především hráčům Heřmanovi a Voráčkovi brzké návraty na trávník po smolných zraněních.



Sestavy


TJ Sušice B
D. Konečný [-] - M. Kalný [-] , T. Klíma [-] , P. Vinický [-] (67. L. Stupka [-] ) , V. Žežulka [-] (46. C. Frasila [-] ) , M. Bachroň [-] (46. J. Dryk [-] ) , L. Blažek [-] , F. Vítovec [-] (85. P. Sotona [-] ) , V. Klíma [-] , J. Nový [-] , A. Maciu [-]

TJ Start Luby B
P. Jiřinec [-] - R. Švec [-] , M. Havlovic [-] (85. M. Mašek [-] ) , Š. Heřman [-] (11. M. Křížek [-] ) , T. Bureš [-] - J. Rašek [-] , L. Černý [-] (66. M. Červený [-] ) , P. Voráček [-] (68. H. Pikhart [-] ) , M. Irlbek [-] - F. Petlan [-] , M. Pivoňka [-] (46. V. Sydorenko [-] ) -

ŽK: 22. F. Vítovec - 51. P. Jiřinec .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Bína Roman - DOLLANSKÝ Jindřich (N), PETLAN František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Lukáš Blažek
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů