Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

12.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupír - Janovice 4:1


Branky


5

Čekalo se vyrovnané utkání, které rozhodne jedinný gól. Prognózám se postavil útočník Chudenic Jan Soupír, který rychlým hattrickem rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nakopni na Soupíra a jdi se radovat!

Úvodních 5 minut bylo vyčkávacích, kdy se hráči obou týmů uťukávali a moc šancí nepřicházelo. V 11. minutě načal gólovou smršť Jan Soupír - domácí vedli 1:0. Že je rychlý útočník domácích Jan Soupír dobře připraven na sezonu potvrdil ve 26. minutě, kdy druhým gólem v zápase zvyšoval na 2:0. Úvodní třicetiminutovka připomínala styl nakopni balon na Soupíra a jdeme se radovat, protože domácí útočník rozradostnil fanoušky po třetí ve 32. minutě, když zvýšil na 3:0 a připsal první hattrick sezony.

Druhý poločas o poznání vyrovnanější

Janovice byly vývojem zápasu zaskočeni a ve druhé půli chtěli zabojovat o naději. Branka na 3:1 dlouho nepřicházela, v 72. minutě se přeci jenom hosté dočkali. Gól naděje vstřelil Jan Šlegl. To už bylo od Janovic vše, naopak domácí přidali v 89. minutě ještě jednu branku, o kterou se postaral František Bříza.



Sestavy


TJ Sokol Chudenice
V. Fremuth [-] - J. Rupert [-] (81. K. Göttinger [-] ) , L. Zoubek [-] , M. Kraus [-] , P. Vachtl [-] , T. Baxa [-] , J. Soupír [-] , J. Soupír [-] , J. Šimán [-] , M. Ježek [-] (43. F. Bříza [-] ) , L. Drozda [-]

FK Dukla Janovice
M. Martínek [-] - J. Hájek [-] (58. T. Suk [-] ) , M. Hájek [-] , P. Šveňha [-] (68. A. Keřlík [-] ) , J. Goldschmid [-] , M. Urban [-] , J. Šlégl [-] , R. Diviš [-] , J. Müller [-] , V. Keřlík [-] , J. Macura [-]

ŽK: 38. J. Soupír , 51. J. Rupert - 19. J. Macura , 21. J. Hájek , 30. T. Suk , 32. V. Keřlík , 36. M. Urban , 77. J. Müller .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Lojík Václav - MAJER Michal (N), SEDLÁČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra hostů

Protože musím zvolit nějaké větší překvapení, které se většinou nějaké vyskytne, tak dávám výhru Janovic, kteří vyhrají na horké malé půdě v Chudenicích, kde se nebudou snadno sbírat body.

Tip: 1 - 2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích