Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 16:00

12.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výborný vstup hostů do zápasu stanovil ráz utkání, který zcela ovládli hosté.


Branky


5

První kolo proti sobě svedlo dva odlišné týmy. Domácí Budětice se zaměřují především na to, aby zachránily soutěž. Hostě z Měcholup se naopak každým rokem snaží probít mezi nejlepší. Zápas byl od začátku v jasné režii Měcholup, kteří mají styl založený na útoku a střílením velkého množství branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový stav dlouho nevydržel

Hosté nastoupili do zápasu velmi aktivně a již ve 2. minutě je poslal do vedení 0:1 útočník Dušan Bálek. Domácí se poté začali tlačit dopředu a odměnou jim bylo vyrovnání na 1:1. které zařídil v 9. minutě Jan Sekyra. Za pár minut bylo na straně hostů opět veseleji a to, když v 16. minutě podruhé v utkání poslal hosty do vedení Stanislav Bečka, který potvrdil dobrou formu na začátku sezony. Poté se hra trochu uklidnila a výrazný moment přišel až ve 42. minutě. To, když svojí druhou branku v utkání vstřelil Stanislav Bečka a hosté vedli 1:3.

Budětice již na soupeře nestačily

Stejně jako v prvním poločase se rychlou brankou prosadili hosté. Tentokrát ve 49. minutě zvýšil na 1:4 Václav Čížek a bylo po zápase. Hosté se ještě víc uklidnili a do konce zápasu přispěchali ještě se třemi góly. Svůj druhý gól v zápase vstřelil také Dušan Bálek, který zvyšoval na 1:5 v 67. minutě. Šestá branka hostů přišla až 3 minuty před koncem a závěrečný gól na 1:7 vstřelil v 90. minutě Zdeněk Zadražil.

Měcholupy tak prožily skvělý vstup do sezony a nyní je čeká domácí zápas s Chudenicemi. Domácí Budětice zajíždí na horkou půdu do Vsi, která bude posílena vítězstvím z Nezamyslic.

Nominace na nejlepší hráče:

FK Budětice - Jan Sekyra
Měcholupy - Stanislav Bečka



Sestavy


FK Budětice 2012
J. Vinter [-] - V. Hozman [-] , M. Novotný [-] (46. J. Josefík [-] ) , Z. Frančík [-] (46. M. Kripel [-] ) , J. Sekyra [-] , M. Štěch [-] , P. Janečka [-] (83. M. Slifka [-] ) , M. Paroubek [-] , D. Hlavin [-] , V. Korda [-] (46. D. Homolka [-] ) , L. Fiala [-] (46. M. Miroš [-] )

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - J. Valečka [-] (67. Z. Zadražil [-] ) , L. Majer [-] , V. Kaas [-] (76. D. Novák [-] ) , F. Bláha [-] , J. Duchek [-] , P. Dražka [-] , V. Čížek [-] , O. Červený [-] , S. Bečka [-] , D. Bálek [-]

ŽK: 58. M. Paroubek , 89. M. Miroš .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šmrha Miroslav - PODLEŠÁK Karel (N), MOLNÁR Ludovít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: remíza

V tomto zápase volím 0, protože mám zprávy, že v týmu hostí panuje velmi pozitivní nálada i po tvrdé přípravě. Pro domácí bude hrát určitě hřiště, které nebude zrovna nejlepší, proto tento zápas skončí remízou.

Přidávám tip: 2 - 2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích