Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 15:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci v Chodové Plané si přišli na své, viděli 11 gólů a výhru svého týmu


Branky


21. P. Chval , 24. R. Ovčačík , 38. T. Sykal , 45. R. Ovčačík , 75. P. Chval , 78. P. Chval , 86. J. Pelán - 15. P. Holar , 32. P. Holar , 41. T. Hruška , 62. M. Lorenz
18

Zápasy Chodové Plané v této sezóně rozhodně nenudí a nejinak tomu bylo i tentokrát. Svěřenci kouče Pánka tentokrát přestříleli 7:4 Chodov, když o své výhře rozhodli třemi zásahy v závěrečné čtvrthodině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z přestřelky vyšli o něco lépe domácí

Do Chodové Plané, jejíž hráči jsou v úvodu sezóny experty na divoké výsledky, přijel nováček z Chodova. Hosté začali lépe a v 15. minutě se ujali vedení. Dobře kopnutou standardní situaci přetavil v úvodní gól Petr Holar. Domácí ale tentokrát zareagovali rychle. Hned ve 21. minutě poprvé zaúřadoval sniper Pavel Chval a o tři minuty později už domácí dokonce vedli, tentokrát se prosadil Rudolf Ovčačík. Hrál se divácky atraktivní fotbal a k vidění tak byly krásné momenty. Jeden z nich předvedl ve 32. minutě Petr Holar, který se opřel do míče z velké dálky a vymetl šibenici Pečenkovy svatyně – 2:2. Hra nahoru – dolů pak pokračovala nadále. Domácí poslal znovu do vedení Tomáš Sykal, ovšem Tomáš Hruška rychle vyrovnal. Přesto šli do šaten o něco spokojenější fotbalisté Chodovky. Podruhé v utkání se zapsal mezi střelce Rudolf Ovčačík – 4:3.

Chodová Planá rozhodla v závěrečné čtvrthodině

Úvod druhé půle byl přeci jen o něco klidnější. V 62. minutě se pak podařilo Chodovu potřetí srovnat, chybu domácí defenzivy ztrestal Miroslav Lorenz. S blížícím se závěrem ale vyvinuli domácí, které táhla výborně hrající trojice Chval – Pelán - Ovčačík, velké úsilí, aby zápas rozhodli. V 75. minutě hosté neuhlídali Pavla Chvala a stejný hráč za pouhé tři minuty poprvé zvýšil na rozdíl dvou zásahů – a navíc dokonal hattrick. Hosté to ještě zkusili, ovšem jejich šance skončily na brankáři Pečenkovi. Pět minut před koncem pak duel definitivně rozhodl Jindřich Pelán, který si gólovou odměnu za svůj výkon také rozhodně zasloužil.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk (asistent trenéra): Zase naše klasika, kdy jsme brzy prohrávali. Špatně jsme obsadili dobře kopnutou standardku. Chodov má hodně urostlý mančaft, což nám dělalo při centrech problémy. Naštěstí se nám podařilo brzy vyrovnat. Směrem dopředu jsme hráli dobře, bohužel vzadu jsme jim vyloženě nabídli dva góly. Až do stavu 4:4 nás stále dotahovali. Pak už zaúřadovala trojice Pelán – Chval – Ovčačík. Některé akce byly fakt pěkné a to na obou stranách. Pro diváka je vždycky hezké, když padají góly a ještě k tomu vyhrají domácí. Za vstupné si zařvou, dají si klobásu a jdou domů spokojení.




Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - V. Benedikt [-] (83. V. Brož [-] ) , D. Hanko [-] , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , T. Sykal [-] , R. Ovčačík [-] , R. Táborek [-] , J. Plecitý [-] , K. Hrdinka [-] (64. J. Ščasnár [-] )

TJ Tatran Chodov
J. Doležal [-] (64. J. Kupilík [-] ) - D. Mai [-] , T. Hruška [-] , J. Chmelík [-] , P. Holar [-] , K. Kuboušek [-] , M. Holar [-] , M. Lorenz [-] , D. Lorenz [-] (20. T. Cuhra [-] ) , M. Holar [-] , P. Smazal [-]

ŽK: 61. J. Plecitý , 73. V. Benedikt - 43. K. Kuboušek .
Hráči zápasu: P. Chval , R. Ovčačík - P. Holar .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Křen Jiří - MOJŽIŠ Jozef (N), HÖLL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip experta: výhra domácích

Nejlepší střelec Pavel Chval rozhodne, Chodovka vyhraje 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích