1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královice otočily skóre


Branky


15. F. Svoboda - 49. P. Koča , 78. D. Hyneš
15

Po čtvrthodině hry otevřel skóre zápasu sušický Svoboda. Královicím se podařilo srovnat hru Kočou pět minut po přestávce. Rozhodující branku vsítily Královice deset minut před závěrečným hvizdem rozhodčího Hynešem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí s vůlí a touhou po vítězství nastoupili do předposledního domácího zápasu sezony. Vstup se vydařil. Sušice svým vysokým presingem ovládla prvních 15 minut uktání, kde se prosadil poprvé za "A" tým skvěle hrající Florian Svoboda. Byla veliká škoda, že se v této povedené části nepodařilo přidat další branky, šance na to byly. Do konce poločasu několikrát zahrozili i hosté. Jednou začaroval na brankové čáře Petr Hanč, v dalších pokusech jinak velice fotbaloví Kralovice selhali v koncovce. V druhém poločase se hostům podařil přesný centr mezi stopery Sušice, kde se ze vzduchu prosadili a vyrovnali. V 52. minutě nahradil Ondra Skrbek zraněného Kalného a hned se dostal do zakončení hlavou. Jeho pokusu chyběly milimetry. Neprosadil se ani Tomáš Klíma, který měl v tomto zápase tři gólovky. Deset minut do konce, se hostům podařilo překonat domácí obranu vysokým nákopem, který si našel hostující útočník tak přesně, že dokázal z voleje trefit šibenici Hančovi brány a získat tak pro svůj tým tři body. Ani závěrečný tlak Sušici gól nepřinesl. Nejblíže tomu byl náš nejlepší hráč zápasu, Lukáš Kodýdek, který levačkou jen těsně přestřelil.

 

zdroj: Sušice-facebook



Sestavy


TJ Sušice
P. Hanč [-] - F. Svoboda [-] (80. P. Hubáček [-] ) , M. Kulhánek [-] , T. Klíma [-] , J. Farták [-] , J. Skuhra [-] , M. Budil [-] , T. Marek [-] , T. Vichr [-] , M. Kalný [-] (52. O. Skrbek [-] ) , L. Kodýdek [-]

TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - P. Koča [-] (75. M. Zeman [-] ) , P. Gažák [-] , D. Hyneš [-] , M. Horyna [-] , T. Běhounek [-] (46. M. Kůsa [-] ) , M. Řenč [-] , M. Chvosta [-] , M. Kulhánek [-] , J. Vlk [-] , J. Lavička [-]

ŽK: 74. T. Vichr , 90. T. Marek - 60. M. Chvosta , 76. M. Kulhánek .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - VOCELKA Milan, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:40

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 15:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 08:17

Tip: výhra hostů