R. Kraus 71.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetý Meclov zastavil až Holýšov


Branky


71. R. Kraus
22

Po dvou vysokých skalpech svých soupeřů v plzeňské I. A třídě se tentokrát Holýšov musel spokojit pouze s jednou vstřelenou brankou. Hosté z Meclova, kteří měli do té doby dvě výhry ze dvou utkání, ale byly o víkendu důstojným soupeřem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový úvod

Domácí zadáci hráli své útoky hned od úvodu poločasu po stranách, často centrovali do vápna hostí, ale s těmito míčy si buď poradili obránce či brankář Dolejš. Do velké šance se naopak okolo 30. minuty po faulu na Filipa Němce dostalo hostující duo Kubík - Zimmermann, které  v přečíslení dva na jednoho už už postupovalo na branku domácíh, když v tom rozhodčí neponechal výhodu a odpískal faul. Z nařízené standardky už však nic nebylo. Na druhé straně o sobě dal vědět kapitán Miroslav Černohorský, který měl několik samostnaných nájezdů na branku hostí, ale vždy ho vychytal gólman Meclova. Závěr poločasu pak opět patřil Meclovu, když okolo 40. minuty zatáhl míč do strany hostující Němec, přihrál Čižikovi, který se dostal přes domácího beka na střed hřiště, ovšem jeho mířenou střelu do šibenice lapil krásným zákrokem domácí brankář Bacík.

Rozhodl jediný gól

Druhou půli otevřel svými šancemi opět hostující Čižikov, když nejprve dostal míč od Zimmermanna a pálil levou nohou zpoza vápna, i když vedle měl volného Němce. Následně se po závaru a po odraženém míči hostující špílmachr netrefil z voleje. "Ve hře jsme byli docela solidní, ale finálku jsme řešili moc zbrkle," komentoval průběh zápasu hostující kouč Jiří Vogeltanz. Na straně domácích se do slibné šance dostal opět kapitán Černohorský, když si potáhl míč zprava doleva, ale ze zakončení těsn za vápnem tentokrát nic nebylo. Radovat se mohli diváci v Holýšově až o pár minut později, když po chybě Kubíka získal míč Radek Kraus a střelou z dálky vymetl šibenici - 1:0. Závěr utkání pak byl spíše nervózní než fotbalový. Odehrálo se mnoho soubojů, pár strkanic a rozhodčí rozdal několik karet, ale gólové šance žádné...



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Trenér Štěpán Hirschl: Zápas probíhal celou dobu v naší režii. Soupeř byl ale slušný a kvalitní, dost bojoval. Hru jsme sice řídili, ale i tak to jsou tři cenné body.

TJ ZD Meclov
Trenér Jiří Vogeltanz: Jeli jsme bez brankářské jedničky, bez dvou obránců, ale to náš výkon neovlivnilo. Holýšov byl celý zápas územně lepší, ale my jsme dost jejich šancí přežili a sami dvě naše nevyužili. Hosté měli v závěru strach o výsledek, to bylo vidět. Ale uznávám slova trenéra domácích, který řekl, že jsme byli vyrovnaným soupeřem.



Sestavy


FK Holýšov
Š. Bacík [-] - R. Šimka [-] , D. Zavadil [-] , P. Trhlík [-] , R. Baxa [-] (46. V. Kaas [-] ) , J. Vítek [-] , M. Černohorský [-] , J. Valachovič [-] , J. Vnouček [-] , J. Procházka [-] , R. Kraus [-]

TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - F. Němec [-] , M. Obdržálek [-] , J. Beran [-] (75. J. Pačesný [-] ) , R. Zimmermann [-] , J. Čižikov [-] , M. Kubík [-] , J. Klíma [-] , V. Kafka [-] , R. Kopperberg [-] , P. Vogeltanz [-]

ŽK: 78. R. Kraus , 79. M. Černohorský , 87. J. Vnouček - 76. P. Vogeltanz , 79. V. Kafka .
Počet diváků: 170.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Josef Majer

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra domácích

Holýšov je v mých očích papírový favorit soutěže, mají kvalitní kádr posílený o zkušeného střelce Šperla. Meclov je pro mě speciální, protože s ním mám spojený můj nejsilnější fotbalový zážitek. Před dvěma lety jsme proti nim zvítězili v baráži doma 2:0 a zachránili tak zdánlivě ztracenou sezonu. Větší euforii jsem nezažil. Větší radost bych měl snad jen v případě, kdybych si vzal tajně na tchýni hypotéku. Koukám na sestavu meclovských a je dosti podobná. Především hráč Čižikov je dle mého názoru nadstandardní a rozdílový na poměry 1.A. třídy.
Můj tip: 1:1, na penalty 5:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí zůstanou 100%

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích