1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První výhra pro Žihli a hned 4:1


Branky


86. D. Vašák - 26. J. Brož , 36. T. Krofta , 63. J. Masopust , 80. J. Brož
22

Souboj bývalých účastníků krajského přeboru vyzněl tentokrát lépe pro hosty ze Žihle, jež si ze sušického fotbalového areálu odvezli všechny tři body za výhru 4:1 a v tabulce si tak připsali po třech kolech A třídy první výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly hostí v rozmezí 10 minut

Trenér domácíh Petr Janda musel mít opět těžkou hlavu s vytvářením sestavy pro mistrovský zápas, jelikož dle jeho slov čítá v nové sezoně kádr Sušice 12 lidí. Proto proti Žihli opět povolal pendlery z B-týmu. A na výkonu Sušice byla mírná nesehranost znát, jelikož první gól vstřelil ve 26. minutě po průniku středem hřiště Jiří Brož, který si poradil jak s obrannou dvojicí domácích Skrbek - Marek, tak s gólmanem Kubů. Na 2:0 poté zvyšoval záhy v akci jako přes kopírák Tomáš Kofta, který si tentokrát narazil s Jiřím Masopustem. Další vyloženou šanci měl v první půli opět střelec prvního gólu Brož, když dostal přesný balón za obranu, ale dlouho zpracovával a nakonec vystřelil vedle. K míči se dostal stejný hráč i napotřetí o pár minut později, ale tentokrát si míč příliš předkopl a ve vápně mu ho odkopli domácí beci. Stav už se tak neměnil a do kabin se šlo za stavu 0:2 pro hosty ze Žihle.

Obrat se nekonal

Druhá půle měla opět stejný scénář. Žihle chtěla hrát fotbal, zatímco domácím chybělo větší zapálení. A tak se skóre navyšovalo, jelikož v 63. minutě si ve vzdálenosti zhruba 20 metrů od branky domácích převzal míč aktivní Masopust a poslal přesnou střelu k tyči sušické branky - 0:3. Neuplynulo ani 20 minut a Žihle opět úřadovala. V 80. minutě se po chybné rozehrávce domácího Blažka dostal k míči opět neúnavný Jiří Brož a střelou zpoza vápna se nemýlil - 0:4.  Následně měl ještě slibnou příležitost hostující Nový, který z přímého kopu provětral gólmana domácích. Závěr druhé půle pak přinesl i gólovou radost na straně domácích, když v 86. minutě po přihrávce Hubáčka obešel Dominik Vašák gólmana hostí Bláhu a uklidil do prázdné brány. Na obrat však bylo pozdě a tak souboj bývalých týmu kraje skončil výsledkem 1:4 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Trenér Petr Janda: Dnes to bylo naše nejhorší utkání za ty tři odehraná kola. Není co vyzdvihovat. Soupeř přijel, chtěl hrát fotbal. My jsme k tomu oproti prvním mistrovským zápasům přistoupili velmi laxně. Na tohle kolo chci radši zapomenout a jít dál.

TJ Slavoj Žihle
Trenér Robert Otcovský: Tentokrát už jsme se konečně střelecky prosadili a máme první výhru. Mančaft skládáme za pochodu. Doufám, že tendence bude dále vzestupná. trenér hosti: tentokrát uz jsme se konecne strelecky prosadili, mancaft skládáme za pochodu. Doufam, ze bude tendence dale vzestupna.



Sestavy


TJ Sušice
J. Kubů [-] - O. Skrbek [-] , L. Kodýdek [-] , T. Marek [-] , M. Budil [-] , T. Klíma [-] , M. Bachroň [-] , D. Vašák [-] , P. Hubáček [-] , P. Hubáček [-] , M. Kulhánek [-] (73. L. Blažek [-] )

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - J. Masopust [-] (71. R. Otcovský [-] ) , J. Brož [-] , J. Nový [-] , T. Krofta [-] , T. Přibyl [-] , L. Milan [-] , J. Bulín [-] , R. Worzischek [-] , M. Romanovskyy [-] , J. Hájek [-]

ŽK: 41. P. Hubáček , 49. D. Vašák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Frgal Lukáš - DOKSANSKÝ Tomáš, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Josef Majer

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra domácích

Sušici mám velmi rád, jezdíme tam už léta každou zimu na soustředění a s tím je spojeno nespočet zážitků od koupání v zamrzlé řece Otavě přes návštěvu tamních Music Clubů.
Zaslechl jsem, že Sušici postihl po sestupu velký exodus hráčů jak do zahraniční, tak do sousedních klubů a nemají zrovna na růžích ustláno. Žihli nemusím kvůli umělé trávě, ale zaregistroval jsem, že se jim do sestavy vrátil po dlouhé době můj bývalý spoluhráč a kamarád Venca Churavý, doufám, že si nezlomí v některém zápase ty zbývající dvě kosti v těle co ještě zlomené neměl a zahrajeme si konečně proti sobě.
Můj tip: 1:0.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

A krásném trávníku domácí nedají Žihli šanci

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích