2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Rokycan zdolalo nejtěsnějším možným rozdílem Košutku


Branky


22

B-tým Rokycan si o víkendu v plzeňské I. A třídě připsal druhou výhru ze tří kol a v tabulce poskočil na celkové druhé místo. Za domácí se z přímého kopu krásně zapsal mezi střelce hráč prvního kola Matěj Spěváček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nechytatelný přímák domácího Spěváčka

Od prvních minut zápasu byli domácí aktivnější a dobře kombinovali. Měli několik slibných příležitostí v úvodu. Postupem času se hra vyrovnala a zahrozili i hosté z Košutky, když se útočník Karel Schleis dostal do samostatného úniku, ale jeho střelu levačkou vytěsnil gólman mimo tři tyče. Rokycany udeřili jako první a golově zakončili brejk po nepovedeném rohu hostí - v 15. minutě se Jaroslav Šafář po centru na přední tyč prosadil a stav se poprvé měnil - 1:0. Vyrovnání měl na kopačce stredopolař Košutky Karel Liška. Po zmatku ve vápně domácích se dostal k míči, ale míč špatně trefil. O pár minut později byl však zadák Košutky o něco přesnější, když skvělou průnikovou přihrávku našel Jana Pekníka, který z pravé strany prostřelil gólmana domácích Martina Wohlmutha - 1:1. Poslední slovo však měli Rokycany. Na hranici vápna svedl souboj tělo na tělo hostující obránce Pavel Macht s domácím útočníkem. Souboj opanoval Macht, ale rozhodčí zpozoroval v souboji faul a dal domácím výhodu přímého kopu. Toho se ujal hráč prvního kola plzeňské I. A třídy Matěj Spěváček a krásnou ranou přes zeď orazítkoval tyč, od které se míč odrazil do branky - 2:1. Dle slov domácího trenéra Josefa Aubrechta nechytatelná střela.

Druhá půle už gól nenabídla

Druhý poločas začli hosté z Košutky útočněji, zatímco Rokycany hrozili spíše z rychlých brejků. Domácí si však nebyli schopni vypracovat stoprocentní šance a pohledným kombinacím chyběla rozdílová finálová přihrávka. Tutovku však přece jen měla Košutka v 67. minutě, když chybu v rozehrávce domácích málem využil útočník Michal Nedvěd, který se dokonce ocitl sám před bránou, ale z pár metrů neproměnil. V závěru druhé půle už se nic zajímavého neudálo a tak na výsledkové tabuli i po skončení základní hrací doby svítilo poločasové skóre 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Trenér Josef Aubrecht: Bylo to ubojované vítězství, soupeř nás zlobil především ve druhém poločase, ale my jsme po taktické stránce splnili vše, co jsme si před zápasm řekli, a i proto jsme vydřeli vítězství. Utkání ozdobil gól Spěváčka, který měl dle mého ligové parametry.

TJ Košutka Plzeň
Jan Pekník, autor jediného gólu Košutky: Myslím si , že za druhý poločas jsme si zasloužili vyrovnat a odvézt si z Rokycan nějaký ten bodík. Zápas nabídl mnoho hezkých akcí na obou stranách a slušela by mu remíza. Bohužel pro nás nemáme ani bod. Teď se musíme soustředit na následující domácí zápas, kde chceme vyhrát.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Ječmen [-] , J. Koc [-] (46. J. Lev [-] ) , J. Sefzig [-] , L. Kouřil [-] , Z. Milota [-] (83. K. Bouše [-] ) , J. Šafár [-] , L. Brož [-] (71. J. Huňáček [-] ) , P. Pfeifer [-] (89. J. Planeta [-] ) , V. Kopečný [-] , M. Spěváček [-]

TJ Košutka Plzeň
M. Mravík [-] - K. Liška [-] (60. J. Kalaš [-] ) , K. Schleis [-] , F. Řežábek [-] (72. T. Pekník [-] ) , P. Macht [-] , M. Kadlec [-] , M. Nedvěd [-] , D. Vojta [-] , Z. Rolko [-] , J. Pekník [-] (60. L. Kovařík [-] ) , F. Fikar [-]

ŽK: 65. Z. Milota , 78. J. Huňáček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - KOMÍNEK Jiří, BURDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Josef Majer

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra hostů

Další destinace na kterou nemám ideální vzpomínky. V loňské sezoně jsem si v Rokycanech přivodil otřes mozku po 15ti minutách strávených na hřišti a zbytek zápasu romanticky objímal záchodovou mísu. Domácí mají velmi dobrý tým často posílený o mladé kluky co balancují na hraně "A" a "B". Já bohužel budu toho času v Amsterdamu, ale klukům budu na dálku držet palce. Věřím, že přivezou 3 body a já jim za odměnu v úterý přivezu na trénink nějakou dobrotu z holandské kuchyně přímo do kabiny.
Můj tip: 1:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Klukům věřím, vše si sedá a jdou si za svým, potvrdí úspěšný start a kanďak opět povstane

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích