0:1
(0:0)
76. V. Mifek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Plzeň stále bez bodů


Branky


76. V. Mifek
22

Nováček soutěže ze Staňkova se ve třetím kole A třídy uvedl další výhrou, když při venkovním zápase na hřišti Sokolu Plzeň rozhodl jediným gólem v 76. minutě. Naopak Sokol zůstává v rozehrané soutěži stále bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta v první minutě

Neuběhly ani dvě minuty a už se v utkání plzeňské A třídy mezi plzeňským Sokolem a hostujícím Staňkovem kopala penalta. Staňkovský Tlustý ihned po rozehrávce nahrával míč Šimůnkovi, jehož křižoval zadák domácích Chvojka a při křižování mu nešťastně zavadil o paty. K pokutovému kopu se postavil sám autor akce Tlustý, ovšem nastřelil břevno. Staňkov byl rozjetý a v průběhu dalších dvaceti minut si připsal další tři šance, které však pochytal domácí gólman Daněk. Poté se přece jenom dostali ke slovu i domácí, když zpoza vápna zakončoval nebezpečně například Jakub Müller či Tomáš Hrach. Poslední slovo měl v prvním poločase ale hostující kanonýr Tlustý, který po úniku tváří v tvář gólmanovi Daňkovi nedokázal skórovat, když gólman domácích reflexivně mávl rukou a i tento pokus soupeře lapil.

O třech bodech rozhodl střídající Mifek

Na utkání na Sokolu dorazil kromě fanoušků i pěkně silný vítr, čehož si všiml i trenér domácích Petr Kural. "U dlouhých balónu byla znát díky větru mírná změna směru," komentoval start druhého poločasu kouč. Své sveřence se také snažil vybídnout k větší aktivitě, ale byl to opět nováček ze Staňkova, kdo začal aktivněji. Po sérií rohů hostí, kteří měli v utkání jasnou výškovou převahu, se však nikdo neprosadil. Okolo 60. minuty se však ke slibné příležitosti dostali i domácí. Po faulu za vápnem se k trestnému kopu postavil záložník Michal Vít, který stočil míč okolo zdi na stranu gólmana, ale branící hráč Staňkova na poslední chvíli hlavou vytečoval na roh. A pak přišla slibovaný 76. minuta, kdy se za vápnem domácíh odehrál tvrdý souboj mezi kapitánem Sokola Mlnaříkem a hostujícím Mifkem, který vyhral hráč Staňkova a bez velkého rozmýšlení napálil míč levou nohou z nějakých 18 metrů přesně k tyči - 0:1. V závěru si připsali gól také domácí, ale kvůli ofsajdu Miloše Laibla nemohl bát uznán.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Trenér Petr Kural: Staňkov nás svojí hrou překvapil, měli jsme sice chvílema převahu, ale s proměňováním šancí jsme na štíru. Navíc nám furt chybí nejlepší střelec Stoilov, který si v prvním mistrovském utkání zlomil prst na noze.

FK Staňkov
Trenér Milan Kucharič: Jsem spokojený, že jako nováček máme po třech kolech dvě venkovní výhry. Na začátku jsme neproměnili penaltu, ale to nás nesrazilo a pokračovali jsme v tlaku dál a naštěstí v závěru rozhodli střídajícím hráčem. Zápas měl doubrou úroveň.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - F. Švejda [-] (46. J. Mastný [-] ) , P. Mlnařík [-] , M. Chvojka [-] (82. J. Nedvěd [-] ) - M. Mur [-] , P. Pechek [-] , M. Vít [-] , M. Müller [-] (76. M. Laibl [-] ) , M. Hohlberger [-] - T. Hrach [-] (79. R. Kozák [-] ) , J. Müller [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - V. Záhoř [-] (71. V. Mifek [-] ) , J. Kubina [-] , D. Drudík [-] , F. Dolejš [-] , V. Voves [-] (90. P. Vacík [-] ) , J. Šimůnek [-] , O. Hrdina [-] , T. Tlustý [-] , P. Gust [-] , J. Vrba [-]

ŽK: 81. J. Mastný - 25. V. Záhoř , 47. J. Šimůnek , 79. D. Drudík , 86. P. Gust .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Ruda Daniel - LIŠKUTÍN Antonín, DOKSANSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Josef Majer

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají na kontě nulu, což podle mě neodpovídá kvalitě jejich kádru. Hráli jsme s nimi minulé kolo a předváděli sympatický a ofenzivní fotbal.
Jsem přesvědčen, že získají 3 body a vsadil bych na to klidně sousedovo jorkšíra, pytlík provensálského koření a deset deka gothaje.
Bonusem bude i případný návrat ostrostřelce Stoilova.
Můj tip: 4:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Černice doma zvítězí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích