2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

SK Plzeň Bukovec dal zapomenout na debakl z prvního kola


Branky


18

Po úvodním debaklu s rozjetým Holýšovem si fotbalisté z SK Plzeň připsali premiérovou výhru v letošním ročníku I. A třídy, když zdolali hostující Svéradice dvěma góly ze druhé poločasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první gól se čekalo

První gól né a né přijít. Jakoby by byly ve druhém kole plzeňské I. A třídy první poločasy prokleté. Ve čtyřech utkáních skončila první půle bezbrankovou remízou a ani duel mezi Bukovcem a Svéradicemi nebyl výjimkou. Nějaké náznaky tu však byly. Například hostující Roman Kába šel v úvodu první půle sám na brankáře domácích Martina Mikeše, ale z gólu se nakonec neradoval, když se smolně ukopl. Na druhé straně měl solidní brankovou příležitost Filip Vraštil, který šel taktéž sám na branku, nastřelil gólmana a odražený míč už nedokázal usměrnit a přestřelil. Závěr poločasu pak uzavřel další nepřesnou střelu, tentokrát ze střední vzdálenosti, Aleš Vachuška.

Střeleckou potenci utnul stoper

Neuplynulo ani deset minut z druhé půle a lépe za premiérovým vítězstvím v soutěži nakročili domácí, jelikož se v 53 . minutě po centru prosadil hlavičkou o zem stoper Jakub Sluka, jeden z posledních zkušenejších hráčů v kádru domácích. Následně měl Bukovec ještě dvě slibná přečíslení, když neprve střílel placírou z penaltového puntíku záložník Martin Rubricius, a pak útočník Filip Vraštil běžel v úniku zleva sám na gólmana hostí Michala Soukupa, ale přehnal to s razancí a hodně přestřelil. Další akci však řešil mladý útočník s přehledem, když v 88. minutě dostal do vápna kolmou přihrávku a střelou z vápna umístil na konečných 2:0. Svéradice se už do závěrečného tlaku nedostali, a tak se z prvních bodů v novém ročníku I. A třídy radovali domácí.



Ohlasy k zápasu


SK Plzeň - Bukovec
trenér Smíšek: Upřímně fotbal plakal, jelikož tam nebylo moc šancí. Byla to taková nakopávaná. Mám tým plný mladíku, dorostenců, takže je vidět, že to má do dospělého fotbalu ještě daleko. Budu muset nějaké staré zadáky ještě povolat.

FK Svéradice
trenér Marcel Voříšek: Byl to zápas, který němel jasného favorita. Byla to podobná hra z obou stran s náznaky šancí. Ve druhém poločase jsme vrhly síly dopředu, ale bez váznějšího ohrožení. Vytáhli jsme hru a soupeř hrozil z brejků.



Sestavy


SK Plzeň - Bukovec
M. Mikeš [-] - M. Zámeček [-] , J. Sluka [-] , J. Havelka [-] - J. Zíka [-] , J. Nový [-] , M. Rubricius [-] , J. Fakan [-] , M. Bernard [-] (83. J. Valenta [-] ) - L. Stach [-] , F. Vraštil [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - J. Makovec [-] (46. V. Brůha [-] ) , R. Kába [-] , M. Dušek [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , M. Chaloupka [-] , M. Jiřinec [-] , F. Nováček [-] (62. P. Chládek [-] ) , M. Doležal [-] , D. Klas [-]

ŽK: 55. J. Zíka , 74. M. Bernard , 84. J. Valenta - 21. F. Nováček , 74. M. Dušek , 77. M. Jiřinec .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - KULHÁNEK Milan, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Josef Majer

Expert: Jiří Výrut
Tip experta: remíza

Bukovec v prvním kole vysoko prohrál s rozjetým Holýšovem, ale počítám, že nyní budou doma remízovat. Svéradice bývavalo dobré mužstvo, ale to tak před pěti lety, když tam byl mančaft kolem trenéra Krejčího. Ten měl dokonce divizní zkušenosti a skvělou partu kolem sebe. Teď se jim hráči taky rozutekli a jsou na podobné úrovni jako ostatní týmy z I. A třídy . To víte, kdo z klubů má peníze, tam hráči jdou, protože mají samozřejmě jiné možnosti. Dám čistou remízu 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza