4:1
(2:0)
70. O. Dušička (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček ze Žihle měl tlak, ale bez účinku. Zkušení domácí si vítězství pohlídali


Branky


40. J. Lavička (p.) , 45. M. Bulín , 48. P. Koča , 85. O. Dušička - 70. O. Dušička (vl.)
17

Diváci v Kralovicích se o víkendu nenudili. Spousta šancí, penalta či vlastní gól. To vše nabídlo úvodní jarní kolo, kdy na hřiště domácích zavítal nováček ze Žihle. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úspěšná střelba až v závěru poločasu

Start do nové sezony vyšel domácímu týmu Sokol Kralovice na výbornou. Utkání odstartovaly tři zahozené tutové šance Kralovic, kdy se nejprve Lavička snažil přehodit hostujícího gólmana Bláhu, ovšem zazvonilo pouze břevno. O pár minut později přestřelil Koča hlavičkou po přetaženém centru a gól nepadnul ani z následného závaru před hostující brankou. Rozhodujicí byla 40. minuta, kdy se v souboji o míč na vápně střetl domácí Lavička s hostujícím obráncem a pískala se penalta. Na starost si ji vzal sám faulovaný a stav se měnil. 1:0. V závěru prvního poločasu se ale nováček ze Žihle vzchopil a začal více kombinovat a držet míč, ovšem paradoxně z rychlého brejku podruhé inkasoval, když se ve 45. minutě prosadil z levé strany domácí Martin Bulín.

Dušička dal gól do obou branek

Hostující Žihle pokračovala v úvodu druhé půle v tlaku ze závěru prvního poločasu, gól si mohli její hráčí připsat třeba po některém ze šesti rohů, ovšem domácí Kralovice zhruba patnáctiminutový nápor ustály a navíc opět udeřily z brejku. Lavička zatáhl balón po levé straně a nacentroval do vápna, kde vypadl neposedný míč hostujícímu brankáři Bláhovi z náručí a nejrychleji se v daný moment zoerintoval Koča - 3:0. Poté se hra vyrovnala a po další sérií rohů se radoval i hostující tým ze Žihle. V 70. minutě si totiž nešťastně sklepl míč do vlastní brány hlavičkou Ondřej Dušička. To však ještě nebylo vše, domácí Dušička se nenechal zahanbit a v 85. minutě už střílel do správné branky. Po chybě stopera Romanovskyyho, který odehrál do té doby vydařený zápas, utekl sám na bránu a upravil na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Trenér Jiří Koudele: I přesto, že byla příprava účastí hodně slabá, jsem s úvodním kolem spokojen. Potěšili mě mladí kluci, kteří se o své místo v sestavě dobře poprali. V letošním ročníku nemáme postupové cíle, ale myslím si, že můžeme úplně v klidu hrát do 5. místa.

TJ Slavoj Žihle
Trenér Robert Otcovský: První mistrák se nám nevydařil. Sice jsme přečkali úvodní šance domácích, ale následně jsme inkasovali z penalty. To dostalo Kralovice na koně a po gólu na 2:0 už si zápas pohlídali. Snaha v našem týmu byla, ale i z důvodu četných absencí nám chyběla kvalita.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Vlk [-] , M. Chvosta [-] , T. Běhounek [-] , M. Kulhánek [-] - M. Bulín [-] , M. Řenč [-] (75. M. Zeman [-] ) , O. Dušička [-] , P. Gažák [-] (56. D. Hyneš [-] ) - J. Lavička [-] (80. M. Kůsa [-] ) , P. Koča [-] (62. M. Pánek [-] ) -

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - A. Worzischek [-] , J. Vávra [-] , L. Milan [-] , J. Brož [-] , T. Krofta [-] , J. Hána [-] (57. V. Fink [-] ) , L. Meiner [-] (64. J. Kubíček [-] ) , T. Rambousek [-] , M. Romanovskyy [-] , J. Bulín [-]

ŽK: 44. P. Koča , 83. M. Zeman , 90. M. Chvosta - 79. M. Romanovskyy .
Místo: Kralovice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích