1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice B po vysoké výhře z minulého kola nestačily na Vejprnice


Branky


23

Domácí celek odčinil prohru se Lhotou z předešlého kola..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka určila ráz zápasu

V chladnějším sobotním odpoledni přivítala domácí Slavie hosty z Chodska. Pokud by Vejprnice zvítězily, mohly se dotáhnout právě na Domažlice B.

Zápas ovlivnila brzká branka, kterou po krásné střele vsítil hráč domácích Svoboda. Takto rychlá branka hrála domácím do karet a byli to tak hosté, kdo musel převzít iniciativu hry.

Chodové tak prakticky po celý pločas dobývali obranu Slavie, scházela jim ale přesnost a klid ve vápně a proto poločas skončil výsledkem 1:0.

Slavia těsné vedení uhájila

Během druhé půle branka rovněž nepadla, hosté se sice snažili s výsledkem něco udělat, chyběl jim však důraz ve vápně. Šancí také bylo na obou stranách pramálo. Po centru z pravé strany podržel domácí tým Darek Faltus. Benfika měla zase kliku o pár minut později, kdy za brankářem Brataničem zazvonila tyč po hlavičce Lukáše Paula. Více šancí utkání nenabídlo a zápas tak skončil 2:0 pro domácí.

Vejprnice zvládly utkání velmi dobře takticky a díky tomu si připsaly plný bodový zisk. Slavia se touto výhrou dotáhla na Domažlice B, oba týmy mají po třinácti bodech ze sedmi utkání. Benfika je však díky lepšímu skóre stále před Vejprnicemi.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: Dnešnímu vítězství jsme šli naproti. Za bojovnost a nasazení je to pro nás odměna, narozdíl od soupeře jsme dokázali proměnit šanci a to rozhodlo o výsledku dnešního utkání.

TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrucker, trenér hostí: Vývoj zápasu určila rychlá branka, my jsme pak už jen dobývali obranu domácích. Bohužel nám chyběl tlak do branky ve vápně soupeře. V dnešním zápase jsme tak nemohli myslet na vítězství právě vinou tohoto nedůrazu v šestnáctce.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
D. Faltus [-] - L. Paul [-] , D. Šura [-] (72. D. Král [-] ) , L. Rauch [-] (80. F. Krejčí [-] ) , A. Kolář [-] (90. M. Šmídl [-] ) , R. Křen [-] , D. Svoboda [-] , P. Bárta [-] , L. Rada [-] , Š. Havránek [-] , V. Puhlovský [-]

TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - M. Dufek [-] (46. L. Reiniger [-] ) , J. Kalný [-] (74. J. Bláha [-] ) , T. Korelus [-] , L. Waldmann [-] , J. Korelus [-] , J. Kubr [-] , F. Šťastný [-] , M. Hojda [-] , O. Černý [-] , P. Kadlec [-]

ŽK: 20. D. Svoboda , 65. V. Puhlovský , 88. A. Kolář , 90. L. Rada .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Říha Zdeněk - HÁJEK Zdeněk, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů