J. Harmady 29. (p.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté z Lhoty opět vítězně


Branky


29. J. Harmady (p.) - 64. O. Kotrnoch , 73. T. Štverák
23

Rapid prohrál počtvrté za sebou, po Rokycanech nestačil na Lhotu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proměněná penalta znamenala vedení pro Rapid

Sobotní odpoledne v areálu Rapidu Plzeň patřilo od 16.30 tamnímu klubu, který se chtěl pokusit konečně zvítězit. Soupeřem mu byla Lhota, která si v minulém kole poradila s Vejprnicemi. 

Lhota na nic nečekala a od prvních minut zatlačila domácí. Ti zvolili taktiku delších balónů za obránce. Po jednom z nich se řítil do akce domácí útočník, který byl zastaven pouze za cenu faulu jednoho z hostujících obránců a kopala se penalta, kterou bezpečně proměnil Harmady. Lhota se po této studené sprše hnala za vyrovnáním, bohužel pro ni bezvýsledně. Naopak domácí se po dalším dlouhém nákopu dostali do slibné šance, která byla ale za cenu žluté karty přerušena. První poločas toho více zajímavého nenabídl.

 

Štverák rozhodl parádně z přímého kopu

Do druhého dějství vstoupila opět aktivněji Lhota, která si hned v prvních minutách vytvořila několik příležitostí, vyrovnání se však hosté nedočkali. V 64. minutě ale fauloval domácí brankář Beke hostujícího Davida Křížka a kopala se tak penalta rovněž na straně druhé. Tu střelou doprostřed proměnil Kotrnoch a stav utkání byl tak 1:1.

Tato branka Lhotu nabudila a ta se hnala za druhým gólem, který přišel záhy. V 73. minutě byl před  velkým vápnem faulován Bezdička a hosté tak měli výhodu přímého kopu z velice solidní vzádlenosti. K exekuci se postavil Štverák a krásnou střelou dal druhý gól svého celku, který se ukázal jako vítězný. Lhota si totiž už jednobrankové vedení pohlídala a zvítězila tak 2:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lhota
Jakub Šroubek, hráč hostí: Myslím, že od první minuty jsme byli na hřišti jasně lepší, drželi jsme balon a kombinovali. Rapid hrozil pouze z nákopů. Jeden jim ale vyšel a já vyrobil zbytečnou penaltu. Naštěstí jsme nic nevzdali a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - M. Gesl [-] , D. Matějka [-] , J. Harmady [-] , M. Špicl [-] (81. T. Janoch [-] ) , R. Klekner [-] , T. Do [-] , P. Filipčík [-] , D. Tarhaj [-] , T. Keckstein [-] , J. Šindelář [-]

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - D. Křížek [-] , T. Štverák [-] , M. Varga [-] , J. Záhrobský [-] , J. Langer [-] (78. P. Kalabza [-] ) , J. Šroubek [-] , V. Bezdička [-] (90. L. Novák [-] ) , J. Horník [-] , M. Křížek [-] , O. Kotrnoch [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠIMEK František - ŠIŠKA Pavel, KOMÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích