L. Janka 43. (p.)
1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza vybojovala cenný bod


Branky


43. L. Janka (p.) - 45. Z. Šimáně
23

Favorit z Petřína se v Horní Bříze na body hodně nadřel, rozhodly až pokutové kopy..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřín odpověděl dvě minuty po zásahu domácích

Na hřiště Břízy přijel Petřín, favorit utkání. Nám se předchozí utkání vůbec nepovedlo a chtěli jsme to v tomto utkání odčinit. Od prvních minut šel Petřín za svým a držel míč na svých kopačkách. Až v 15. minutě se ke standardní situaci dostali domácí. Centr do vápna odhlavičkoval M. Vohrna pouze na S. Rouse, jehož střelu brankář pokryl. V 16. minutě se do nebezpečného zakončení dostal M. Vohrna. Jeho prudká střela naštěstí skončila mimo tři tyče. V 31. se do šance dostal Petřín. Reflexivním zákrokem zasáhl J. Schimmer. Ve 43. minutě vystřelil prudkou střelu M. Zavadil na V. Suchého, ten míč pouze vyboxoval před sebe, kde se k míči dostal pohotový S. Rous. Ten byl následně ve vápně faulován a byl nařízen pokutový kop, ten bezpečně proměnil kapitán L. Janka. Bohužel radost netrvala dlouho. V 45. minutě si domácí nepohlídali na zadní tyči osamoceného Z. Šimáněho, který hlavičkoval a míč zapadl na zadní tyč. Poločas skončil nerozhodně 1:1. 

V základní hrací době více branek nepadlo

Ve druhém poločasu byl Petřín v 68. minutě blízko vedoucího gólu, když J. Schimmer podskočil míč a těsně před brankovou brankou musel zachraňovat situaci S. Rous. Bříza už soupeře do konce utkání k žádné nebezpečné situaci nepustila a dokázala remizovat 1:1.

Petřín Plzeň získal bod navíc

Před pokutovými kopy poslali hosté do brány dorostence Hrabačku, penaltového experta. Tento tak se ukázal být jako rozhodující, jelikož domácí proměnili pouze jednu penaltu a hosté hned čtyři.

 

Penalty začínal první sérií Petřín.
Petřín: úspěšní exekutoři: L. Zoubek, M. Nademlejnský, M. Vohrna, V. Lisý.
HB: úspěsný exekutor J. Mašek. Neúspěšní ve druhé a třetí sérii M. Zavadil a L. Janka.

 

Dva důležité body si tak odváží hosté z Plzně.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková, vedoucí domácích:

SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér hostí: Samozřejmě že nás mrzí ten ztracený bod, ale rozhodně to mrzí asi stokrát míň, než ty dva ztracené v Chotíkově . Tam jsme totiž měli vše rozehrané na tři body a nezvládli jsme úplný závěr zápasu . Teď v Bříze jsme sice byli asi lehce lepším týmem, ale domácí nám nedali zadarmo ani centimetr hřiště a z toho pramenilo to, že jsme si za celý zápas vypracovali maximálně 4 tutové šance a to nakonec bylo prostě málo. Zápasy venku nám prostě nejdou tak jak bychom si představovali a musíme se na to pořádně zaměřit. Každopádně to, že máme z tohohle zápasu "jen" dva body, bereme . Domácí si za svůj výkon nezasloužili, aby neměli nic .



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - J. Mašek [-] , J. Kraček [-] (89. K. Příhoda [-] ) , T. Frank [-] , P. Chocholatý [-] (60. J. Paukner [-] ) , L. Janka [-] , M. Kouřil [-] (68. T. Lomoz [-] ) , S. Rous [-] , M. Zavadil [-] , A. Lavička [-] , V. Kožíšek [-]

SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] (90. P. Hrabačka [-] ) - L. Zoubek [-] , L. Gavrylovskyy [-] (66. J. Peterka [-] ) , J. Šulc [-] (89. J. Krystl [-] ) , P. Bendl [-] (76. A. Kohout [-] ) , Z. Šimáně [-] , P. Bednář [-] , M. Vohrna [-] , M. Nademlejnský [-] , V. Lisý [-] , V. Fiala [-]

ŽK: 13. M. Kouřil - 63. L. Zoubek , 76. J. Peterka , 84. Z. Šimáně .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Duspiva Václav - LEGO Jan, FENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů