Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:30

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vraždění neviňátek v chodském podání


Branky


24

Benfika pálila ostrými a zrodila se tak prozatím nejvyšší výhra s této sezoně

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm kulí jako v Sarajevu

K nedělnímu utkání přicestovali hráči Lub do Domažlic, aby se utkali s místním B týmem. Benfika se chtěla pokusit odčinit poměrně překvapivou porážku z minulého kola, kterou jí uštědřila Horní Bříza. Oproti tomu hosté toužili po zlomení prokletí venkovních zápasů. Ze začátku utkání se hostující borci úspěšně bránili tlaku domácích,v 15. minutě se však po šikovném obtočení kolem bránícího hráče prosadil domažlický Buršík. Benfika bušila do lubské obrany a výsledkem jejího snažení byla branka Michala Pavlíčka v 17. minutě. Domácí stupňovali tlak a do poločasu se dokázali prosadit ještě pětkrát! Ve 23. minutě se po faulu v pokutovém území postavil k penaltě Šmejkal a nedal brankáři hostí šanci. Minutu na to už byl zápas 4:0, to se prosadil Hojda. Domažlice přidaly před poločasem další tři branky, skoroval Šťastný, Kadlec a znovu aktivní Šmejkal. Tím skončila první půle utkání, ve kterém už bylo rozhodnuto.

Jen formalita

Druhá půle se hrála v podobném duchu jako půle první, Benfika tlačila svého soupeře a nutila ho k velkému množství chyb, po jedné takové a následné přihrávce před prázdnou bránu zkompletoval hattrick Šmejkal. Domácí i hosté prostřídali během druhého poločasu téměř celou lavičku, obraz hry se však nijak výrazně nezměnil. v 57. minutě se po pěkné kombinační akci prosadil Kadlec a tečku za utkáním udělal minutu před koncem základní hrací doby střídající mladík Bláha. Utkání tak skončilo drtivou výhrou Domažlic 10:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrucker, trenér domácích: Náš dnešní soupeř nám vzdoroval do 15. minuty, poté jsme se znovu a znovu tlačili do zakončení a proměnili jsme téměř každou naši šanci. Soupeř byl odevzdaný a neměl sílu s utkáním nic udělat. Jsem rád za přístup kluků a za to, že jsme mohli relativně brzy prostřídat a zahráli si všichni kluci. Výhra 10:0 je v Krajském přeboru poměrně rarita, my jsme ale hlavně rádi za 3 body a musíme se soustředit na další utkání.

TJ Start Luby
Jan Voráč, kapitán hostí: Dlouhodobě špatné výsledky na hřištích soupeřů jsme korunovali v nedělním zápase s domažlickou Benfikou. Od začátku až do konce nás soupeř válcoval po všech stránkách. Z naší strany to byl naprosto tragický výkon a to od každého z nás. Nezbývá nám nic jiného , než na potupný debakl zapomenout, srovnat si to v hlavách a jako omluvu našim fanouškům zvítězit příští víkend na domácím hřišti.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - M. Buršík [-] (46. M. Dufek [-] ) , T. Korelus [-] , J. Korelus [-] , J. Kubr [-] (65. J. Bláha [-] ) , F. Šťastný [-] , K. Šmejkal [-] , M. Hojda [-] , O. Černý [-] , M. Pavlíček [-] (53. J. Kalný [-] ) , P. Kadlec [-]

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - K. Křížek [-] , R. Švec [-] , M. Lavička [-] (62. T. Bureš [-] ) , K. Veselka [-] (46. P. Voráček [-] ) , J. Nešpor [-] (16. J. Rašek [-] ) , F. Sýkora [-] - M. Šůs [-] , T. Votava [-] , J. Voráč [-] - M. Hora [-] (80. M. Pivoňka [-] )

ŽK: 74. J. Korelus - 74. J. Voráč , 82. T. Votava .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠIMEK František - LHOTÁK Luděk, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích