1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota porazila Vejprnice až po penaltách


Branky


24

V duelu mezi Lhotou a Vejprnicemi branka nepadla, rozhodnout tak musely pokutové kopy..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný poločas z obou stran

V rámci 6. kola KP se v sobotu od 16:30 představily na hřišti Prazdroje Plzeň týmy Lhoty a hostujících Vejprnic. Lhota se snažila odčinit prohru z 5. kola, kdy podlehla Rokycanům vysoko 0:5, Vejprnice na tom byly bodově velice podobně, v minulém kole však zvítězily v zápase s Luby a tak hosté nastupovali do utkání ve větší pohodě.

Utkání začalo poměrně vlažně, bez větších příležitostí na obou stranách. Vejprnice se snažily hrát kombinační fotbal, a prvních patnáct minut byly lepším týmem. Lhota zase těžila z výškové převahy a její zbraní byly standartní situace.

Když už se poločas chýlil ke konci, byl za své nesmyslné oplácení vyloučen hostující Heller. Sudí Bureš správně viděl jeho strčení do soupeře a následovala tak červená karta a velká komplikace pro zatím fotbalovější Vejprnice.

Druhá půle branku nepřinesla

Do druhého poločasu nastoupili hosté bez vyloučeného Hellera, Lhotaa však nedokázala pevnou obranu Vejprnic překonat, jednu velikou šanci jim zneškodnil brankář Slavie Vavrík.

Hostující celek mohl před koncem utkání rozhodnout, z brejkové situace ale gól vytežit nedokázal a tak se spíše opatrnější utkání, ovlivněné hlavně poměrně brzkým vyloučením, rozhodovalo v pokutových kopech.

V penaltové loterii uspěla Lhota

V této disciplíně prokázali pevnější nervy hráči lhoty, kteří dokázali proměnít třikrát a mezi úspěšnými střelci byl i brankář Bohm, hosté pouze jednou ze čtyř pokusů a bod navíc tedy získávají hráči Lhoty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jakub Šroubek, hráč domácích: Utkání bylo velice vyrovnané, prvních 15 minut byli lepší hosté, poté se hra vyrovnala a přišlo vyloučení hostujícího hráče. Druhý poločas jsme Vejprnice tlačili, bohužel branka z toho nepadla. Vzhledem k tomu, že jsme hráli více než poločas proti oslabenému soupeři, beru dva body jako ztrátu.

SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostí: V prvním poločase jsme byli fotbalovější, Lhota neměla nikoho na střídání, takže myslím že v jedenácti lidech bychom zvítězili. Bohužel přišla naprosto zbytečná červená karta a my museli odpustit od naší hry soustředit se hlavně na defenzivu. Doufal jsem alespoň ve dva body, nakonec máme pouze jeden, ale i to je fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - M. Varga [-] , P. Kalabza [-] , O. Kotrnoch [-] , J. Langer [-] , J. Šroubek [-] , V. Bezdička [-] , J. Horník [-] , M. Křížek [-] , D. Křížek [-] , J. Záhrobský [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - L. Paul [-] , A. Kolář [-] (89. L. Rauch [-] ) , A. Heller [-] , D. Svoboda [-] , F. Krejčí [-] , R. Křen [-] , P. Bárta [-] , L. Rada [-] , V. Puhlovský [-] , D. Šura [-] (71. D. Král [-] )

ŽK: 21. J. Langer , 31. J. Šroubek , 42. V. Bezdička , 60. P. Kalabza - 64. P. Bárta , 68. D. Šura , 85. L. Rada . ČK: 41. A. Heller .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Bureš Jiří - BÍNA Roman, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích