1:2p.
(1:0)
51. D. Míka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi Bolevcem a Chotíkovem rozhodly až pokutové kopy


Branky


43. P. Winkelhöfer - 51. D. Míka (p.)
23

Bolevec favorita pořádně potrápil a padl až na pokutové kopy..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas ve znamení neproměněných šancí

V sobotu od 16:30 hodin přivítal Bolevec na domácím hřišti hosty z Chotíkova. Domácí měli v plánu odčinit týden starou vysokou porážku od Nýrska, Chotíkovští byli naopak ve veliké pohodě po výhře nad favoritem soutěže Petřínem Plzeň.

Hosté na Bolevec vlétli, snažili se co nejvíce ohrožovat branku domácího Kalčíka a co nejdříve utkání rozhodnout. V prvním poločase se Chotíkovu však podařila trefit jen branková konstrukce a to hned dvakrát. Nejprve zvonilo břevno a poté i tyč. Domácí však zásluhou bojovného výkonu odolávali.

Těsně před koncem první půle, ve 43. minutě rozjásal domácí příznivce po využití brejkové situace svým prvním gólem v tomto soutěžním ročníku Petr Winklehofer.

Do kabin se tak šlo za překvapivého stavu 1:0 pro Bolevec.

Domácí brankář kapituluje až po penaltě

Ve druhém poločase se domácí srdnatě snažili hubené vedení udržet, kapitulovali však poměrně brzy, to když se v 51. minutě kopala penalta, kterou proměnil hostující kapitán David Míka.

V tomto bojovném utkání se hosté snažili zvrátit průběh utkání na svou stranu, byli to ale paradoxně Chotíkovští, kdo mohl odjížďet bez bodového zisku, jelikož těsně před koncem se domácí dostali po dalším brejku do vyložené šance, v koncovce však selhali a tak musel o vítězi tohoto utkání rozhodnout až nevyspytatelný penaltový rozstřel.

S penaltami si lépe poradili hosté

Chotíkov v minulém kole porazil na penalty Petřín a pokutové kopy zvládl lépe i nyní. Domácí neproměnili hned dvakrát, zatímco hosté byli v exekuci stoprocentní a odváží si tak z Bolevce 2 body.



Ohlasy k zápasu



FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér hostí: Kdyby mi někdo před zápasem řekl, že vyhrajeme na penalty, bral bych to jako ztrátu. Vzhledem k průběhu utkání jsem však se dvěma body spokojen. Bolevečtí nehráli vůbec špatně, bojovali, dali do zápasu srdce a mohli klidně i vyhrát. Takže za výslednou výhru, i když až na pokutové kopy, jsem rád.



Sestavy


SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - - D. Vozian [-] (63. L. Ficu [-] ) , P. Winkelhöfer [-] , M. Zítek [-] , O. Šnaider [-] , J. Šanoba [-] , M. Pelnář [-] , M. Havlíček [-] , D. Humpál [-] (89. L. Běl [-] ) , J. Hibler [-] , J. Fryček [-]

FC Chotíkov 1932
J. Krásl [-] - V. Týml [-] (83. J. Šulan [-] ) , J. Slavík [-] , M. Prais [-] , K. Rozboud [-] (66. J. Sušánka [-] ) , J. Vlk [-] , D. Míka [-] , M. Lopata [-] , P. Kučera [-] , J. Kluska ml. [-] , D. Chotěborský [-]

Počet diváků: 115. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - MAZANEC Marek, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů