2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 16:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Exceletní nástup do zápasu


Branky


21

Domácí se hnali za vítězstvím, snaha konečně vynesla tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zruč zvolila správnou taktiku, měla více ze hry

Domácí TJ Zruč měla po dvou kolech na kontě pouze jeden bod. Jejich motivace urvat první výhru v sezoně byla obrovská a o to víc, že šance vyhrát mohla přijít na domácím hřišti. Zruč začala velmi aktivně a hned v prvních minutách si vypracovala šanci, Fryček centroval do malého vápna kde byl připravený J.Kohout, ale příležitost nevyužil. Hned na to navázali další čancí, tentokrát již gólovou. Opět centrovaný míč tentokrát Polákem na který si naběhl Hucl a trefil hlavou 1:0. Po další minutě zápasu přišel druhý úder. Oba hráči si vyměnili role a Polák přehodil brankáře a zvýšil na 2:0. Domácí tak měli zápas jasně pod taktovkou. Hosté během prvního poločasu zahrozili pouze dvakrát, ale gólman domácích zakročil. Poslední šanci prvního dějství měl Kohout, jeho střelu, ale způsobem, který zná jen hostující brankář, zlikvidoval. Do šaten se tak šlo za stavu 2:0.

Zruč uspěla konečně za tři body

Druhý poločas byl jako na houpačce, šance se přelívali z jedná strany na druhou. Do mírné převahy se dostali hosté. Svou trpělivostí se dočkali branky až v 80.minutě což se nakonec ukázalo jako příliš pozdě na vyrovnání. Vejprnice snížili na díky gĺem Koláře na 1:2 , v úplném závěru unikly do brejku, ale domácí i za cenu faulu situaci zlikvidovali. Domácí Zruč se tak po třech kolech dočkala a připisuje si první výhru do tabulky



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - D. Král [-] , J. Kohout [-] , V. Pavel [-] , M. Pechman [-] - A. Král [-] , M. Fryček [-] (64. V. Eisenhammer [-] ) , F. Korelus [-] (86. M. Lang [-] ) , V. Tobrman [-] - M. Polák [-] (52. F. Róth [-] ) , P. Hucl [-] (71. T. Jelínek [-] )

SK Slavia Vejprnice
D. Faltus [-] - A. Heller [-] , L. Paul [-] , D. Král [-] , A. Kolář [-] , D. Svoboda [-] , D. Šura [-] (54. R. Křen [-] ) , P. Bárta [-] , L. Rada [-] , F. Krejčí [-] , V. Puhlovský [-]

ŽK: 26. P. Hucl , 36. J. Kohout , 88. V. Tobrman - 84. D. Svoboda , 86. P. Bárta .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Duspiva Václav - BOGDAN Gabriel, FENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích