4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

2.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volarští si vzpomněli na staré dobré časy a loňskému účastníkovi I.B třídy nedali šanci


Branky


16

   Noví hráči, zejména z řad navrátilců, ukázali, jak by Tatran měl a mohl hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut to byla velká chuť do hry, perfektní hra a velká výzva. Volarští si vytvořili tlak, dobře kombinovali a třicet minut rovnali mušku. Po této době se Vladan Svěchota zorientoval a vzpomněl si na to, jak to sypal v dobách dorosteneckého věku. Hra dostala pro volarské výborno fotbalovou podobu a rozměr. Do konce první části koncovka byla problém a Zdíkovští za jednogólovou ztrátu byli rádi.

 

Ve druhém poločase to trvalo dvacet minut a Vladan Svěchota zvedl domácí prapor, když se trefil podruhé v zápase. Domácí se uklidnili a začali hrát fotbal, na který se jistě bude chodit. Perfektní kolektivní výkon. Tatran se vyladil a mladí i a starší hráči vytvořili partu, která jde za svým cílem získat tři body. Soubor vyladil na zápas formu jako kapely na probíhajích volarských slavnostech ve městě. Jak vypadá zkušenost ukázala 72. minuta - milovník fotbalu Vašek Kubát po pěkné akci skóruje potřetí a bylo rozhodnuto. Tatran hrál exhibičně a aby vše nebylo na starších, tak poslední branka v síti hostí patřila mladíkovi Mírovi Švecovi, který podtrhl svůj solidní výkon.

 

   Výborný kolektivní výkon přinesl body, ale zejména výborný výkon. Takhle dobře jsme kluky dlouho hrát hrát neviděli, šly ohlasy z řad diváků.

 

AUTOR: LADISLAV BERAN



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Martin Sedlák (hráč, aktuálně zraněný): Dnes to byl vynikající zápas. Kluci hráli velmi dobře a konečně jsme po letech předvedli super fotbal. Díky divákům a zejména mladým hráčům to bylo dnes výborné. Dnes tým působil jako dobře seřízený stroj a za tyto body jsme moc rádi. Konečně jsme porazili silný tým, kterým Zdíkov jistě je, ale dnes jsme byli lepší my.




Sestavy


TJ Tatran Volary
D. Svěchota [-] - V. Svěchota [-] , M. Sedlák [-] , L. Hybner [-] , O. Nechutný [-] , M. Podracký [-] , M. Trost [-] , L. Iliev [-] , L. Kes [-] , T. Kočárek [-] , Z. Dočekal [-]

TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - Š. Kurej [-] , Š. Kurej [-] , P. Holzknecht [-] , P. Čermák [-] - M. Martan [-] , M. Vondráček [-] , J. Voldřich [-] - M. Roučka [-] , A. Gašpar [-] , V. Vačkář [-] -

ŽK: 53. M. Podracký - 51. P. Holzknecht , 53. Š. Kurej , 70. L. Švarc .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - NEUMANN Karel (N), MARTAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zdíkov nebude asi tím Zdíkovem jako pře loni, ale ve Voplarech vyhraje.