Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2018 14:00

1.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína v divoké přestřelce porazila rezervu Nové Včelnice


Branky


29

Nová Včelnice – Parádní podívanou si užili fanoušci, kteří v nedělí odpoledne dorazili na včelnické hřiště. Hostující fotbalisté totiž v napínavém zápase přestříleli domácí 3:4 a upevnili si tak třetí pozici v tabulce. Dvěma brankami se o to zasloužili Mojmír Vonka a Tomáš Štědrý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili nepříznivý stav ve svůj prospěch

V neděli 11.11.2018 zavítal do areálu TJ Nová Včelnice k poslednímu mistrovskému utkání podzimní části sezóny, tým FK Stará Hlína. Hosté odjížděli na zápas s cílem bodovat a zajistit si tak slušné třetí místo v tabulce. Začátek zápasu byl v režii domácího týmu, který hrál od úvodního hvizdu pohledný kombinační fotbal, především záložní řada složená z mladých, technicky a rychlostně dobře vybavených hráčů dělala obránců Staré Hlíny velké problémy. Ve 14. minutě utkání se domácí dostali do vedení. Po přesně rozehraném rohovém kopu se v pokutovém území dostal do zakončení Lukáš Zápotoka a tvrdou hlavičkou překonal brankáře Rychlého. V této fázi utkání byl domácí tým jednoznačně lepší a jen díky obětavým zákrokům obrany a kvalitnímu výkonu golmana Rychlého byl stav duelu pouze 1:0 pro Novou Včelnici. K další změně skóre došlo ve 36. minutě zápasu, kdy se ke slovu dostali hosté ze Staré Hlíny. Po povedené akci po ose Hadač – Hrbek si na přihrávku od Jana Hrbka naběhl Mojmír Vonka a mazácky do protipohybu brankaře, tvrdou střelou k tyči vyrovnal na 1:1. Domácí obrana působila v tomto duelu rozpačitým dojmem. Nepřesné rozehrávky, špatný odhad na míč a především nedůrazné obsazování hráčů přineslo další změnu stavu utkání a to již za tři minuty od vstřelení vyrovnávacího gólu. Ve 39. minutě bleskově rozehrál trestný kop Mojmír Vonka, statická domácí obrana nechala zcela volného Tomáše Štědrého, který přesnou střelou k tyči překonal domácího brankaře a stanovil tak poločasový výsledek 2:1 pro hosty ze Staré Hlíny.

Druhý poločas nabídl přestřelku s lepším koncem pro hosty

Do druhého dějství nastupovala Včelnice se třemi novými hráči a touhou výsledek zápasu otočit v jejich prospěch. Vyrovnání přišlo již v 50. minutě, domácí záloha rozebrala hostující  obranu a přihrávku do pokutového území přetavil ve vyrovnávací gól opět Lukáš Zápotoka. Včelnická rezerva se stále tlačila do útoku ve snaze získat plný počet bodů, hostující obrana pod vedením zkušeného stopera Kadlece náporu úspěšně odolávala. V 55. minutě si do pokutového území domácích naběhl kapitán Staré Hlíny Radek Chmátal , převzal přihrávku od Mojmíra Vonky, obešel obránce a přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Mojmíra Vonku, který zkušeně zakončil k levé tyči a vrátil Staré Hlíně vedení 3:2. Nová Včelnice musela začít riskovat a tak hrála pouze na tři obránce, toho dokonale využil aktivní Tomáš Štědrý. V 59. minutě po pěkné individuální akci tvrdou střelou překvapil včelnického golmana a navýšil vedení Staré Hlíny na 4:2. O šest minut později využil jednu z mnoha šancí domácích záložník Dominik Tuček, když si naběhl na centrovaný míč a povedenou trefou překonal brankaře Rychlého a stanovil tak konečný výsledek 4:3 pro hostující mužstvo ze Staré Hlíny. V závěru zápasu nedokázali domácí proměnit několik slibných šancí, naopak mohli hosté přidat ještě další gól, když se z 25 metrů opřel do míče Tomáš Štědrý a tvrdou střelou orazítkoval břevno domácí branky. Konec zápasu se odehrával na polovině hostů, kteří bojovným výkonem dokázali udržet výsledek 4:3 a získat tak cenné tři body. 

Autor: Petr Šauer



Ohlasy k zápasu



FK Stará Hlína
Petr Šauer (hráč): Kvalitní prací s mládeží je možné vychovat skvělé hráče a fotbalové gentlemany, kteří fotbal milují a hrají v duchu fair play, čehož jsou hráči Nové Včelnice zářným důkazem. Děkuji webu fotbalunas.cz za skvělou práci a všem fotbalovým nadšencům přeji hodně zdraví a mnoho osobních i sportovních úspěchů.



Sestavy


TJ Nová Včelnice B
M. Blažek [-] - D. Brus [-] , O. Blecha [-] (46. S. Pacholík [-] ) , O. Novotný [-] (46. D. Tuček [-] ) - D. Matějka [-] , J. Matějka [-] , Z. Didek [-] (46. F. Lukš [-] ) , M. Hornát [-] - O. Blažek [-] , L. Zápotoka [-] (77. M. Neubauer [-] ) - V. Hornát [-]

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - P. Makovička [-] , M. Šauer [-] , S. Kadlec [-] , P. Šauer [-] - S. Valek [-] (57. Z. Hrabal [-] ) , M. Vonka [-] , R. Chmátal [-] , V. Hadač [-] - J. Hrbek [-] , T. Štědrý [-]

ŽK: 27. D. Matějka , 70. M. Blažek - 29. S. Kadlec , 40. M. Vonka , 67. Z. Hrabal , 73. P. Makovička .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Nedvěd Petr - JANÁK Pavel, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Jiří Samec
Tip experta: remíza

Opět velmi těžký zápas na tipování, zde může být vše, domácím mohou pomoci borci z áčka, na druhou stranu budou asi po "dokopné" a Hlíně se celkem daří.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích