2:1
(0:0)
89. P. Zejda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

1.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Buk prodloužil vítěznou šňůru a udolal Staré Hobzí


Branky


30

Buk pokračuje ve své neporazitelnosti v této sezóně Okresního přeboru, když ani jedenáctý zápas po sobě nenašel přemožitele. Tentokrát to na jejich hřišti odneslo Staré Hobzí, kterému se nepodařil druhý poločas, ve kterém inkasovalo hned dvakrát. Jediná branka v samotném závěru však už na konečný bodový zisk pro domácí neměla vliv. AC Buk tak přezimuje jako podzimní půlmistr s luxusním devítibodovým náskokem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodným výsledkem

V posledním kole první části sezóny se utkal domácí Buk a Staré Hobzí. Buk jakož to lídr tabulky byl mírným favoritem, ale Hobzí má oproti loňskému roku skvělé výsledky a před tímto duelem se nacházelo na třetím místě. Ačkoliv umístění týmů slibovalo pěknou podívanou, nebylo se moc na co dívat. Oba týmy si pracně vypracovávaly šance a když už to někomu vyšlo, nedařilo se vstřelit gól. První půle, tak byla z obou stran spíše ubojovaná a bez gólů.

Domácí Buk po ubojovaném výkonu bere tři body

Do druhé půle nastoupily oba týmy připraveny konečně vsítit branku, kterou zápas potřeboval jako sůl. Štěstíčko se nakonec připojilo na stranu domácího celku. Zdenda Březina dostal pas do vápna a dokázal konečně překonat brankáře hostí - 1:0. Buku se pak hrálo lépe, ale zdálo se, že soupeři taky. Zápas začal být zajímavý a šance se střídali u obou branek. Oba brankáři předvedli skvělé výkony. Hobzí mělo několik ložených šancí, které ale zneškodnil skvělý brankář Vondrák. V 85. minutě přišla druhá velká chvilka Zdendy Březiny, kdy téměř totožným způsobem jako při první brance obdržel balón do vápna a propasoval ho pod brankářem za brankovou čáru - 2:0. Hosté, ale nesložili zbraně a čtyři minuty na to snížil na 2:1 Pavel Zejda. Žádné další góly už jsme ale neviděli a tak ze zápasu vyšel vítězně domácí tým, který tak dotáhl do konce šňůru deseti výher v řadě.

Autor: Patrik Lexa



Ohlasy k zápasu


AC Buk
Patrik Lexa (hráč): Zápas neprobíhal podle našich představ a nehráli jsme dobře a tak musím sportovně uznat, že podle výkonů obou mužstev by byla remíza asi spravedlivá. S klukama v kabině jsme se shodli, že Hobzí zahrálo asi nejlépe ze všech týmů se kterými jsme v této sezóně u nás doma nastoupili. Chtěli bychom opět poděkovat fanouškům, kteří s námi všude jezdí a chodí za každého počasí za podporu a zázemí. Děkujeme!




Sestavy



TJ Dyje Staré Hobzí
Z. Bican [-] - F. Štibich [-] , P. Distl [-] , J. Habr [-] , P. Zejda [-] , V. Zejda [-] (88. H. Bican [-] ) - R. Frelich [-] (46. Z. Fišer [-] ) , R. Přikryl [-] , D. Malášek [-] , O. Lička [-] - R. Brůžek [-]

ŽK: 37. O. Jasanský - 62. O. Lička .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - ESTERKA Jan, KOZEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Jiří Samec
Tip experta: výhra domácích

Hosté hodně překvapují venku, obměnili kádr a daří se jim, na suverénní Buk to však stačit nebude

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích