2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

10.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halámky prohrály podruhé za sebou, tentokrát odjely s prázdnou z Kunžaku


Branky


32

Do Kunžaku přicestoval společný tým Halámek/Hranic opět oslaben o několik svých zraněných opor a dalších chybějících hráčů. To neomlouvá ovšem zatím jejich nejhorší bezkrevný odevzdaný výkon v sezoně. Hosté se přizpůsobili pěšímu fotbalu domácích, kde vybočoval pouze brankář Koranda, který chytil další tutovky. Po celou dobu se hrála kopaná nevalné úrovně, nehodná okresnímu přeboru, kterému nepomohly ani nepřesné výroky pomezních rozhodčích. Tři body tak za chodící fotbal berou domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Prvních dvacet minut nepřineslo prakticky nic, kromě drobných šancí Sulimenka, který střílel vysoko nad. Hostující útočné náznaky byly velmi slabé a byla viditelná citelná absence zraněného Ladislava Slavíka. V 10. minutě se jim přihlásil ke střídání navíc mladý záložník Havel se střevní virózou. I tak se v 26. minutě po dobré kombinaci k zakončení dostal Tomáš Trsek, jehož slabou střelu stačili z prázdné vykopnout domácí obránci. To bylo od hostů vše. Vzápětí šel domácí Sulimenko sám, ale hokejově ho vychytal Koranda. Ve 29. minutě další vyloženou šanci domácích opět zneškodnil Koranda a ztečoval na roh. Kunžak předváděl chodící fotbal s převážně dlouhými nákopy většinou hledající Sulimenka, z čehož vyústili zmíněné šance. Hosté nepředvedli v první půli zhola nic, na hřišti působili odevzdaně bez snahy o rychlejší pohyb. A tak byl k vidění pro diváka nudný fotbal, spíše kopaná nevalné úrovně hodna okresnímu přeboru. Když už se zdálo, že poločasovou habaďuru ukončí hvizd přesného sudího Chvály, vyrobil stoper Kollmann školáckou chybu a namazal domácímu borcovi. Ten předal Pavlu Ferdanovi a pro něho nebyl problém umístit k tyči - 1:0. Poté byl ukončen poločas.

Domácí berou tři body

Jak tragicky hosté první půli odehráli, tak bohužel pokračovali i ve druhém a jejich výkon byl ještě horší hlavně v obranné fázi.Z áloha jim navíc moc hrát nechtěla, absence chybějících hráčů hodně citelná a o útoku již byla řeč. Domácímu Kunžaku tak v jejich ležérním výkonu stačilo občas rychleji popoběhnout, tak jako ve 46. minutě, kdy jejich borec trestuhodně minul z malého vápna, ve 49. minutě pak z další loženky vedené přes Sulimenka vysoko přestřelili. V 58. minutě dvoumetrový ofsajd Sulimenka pomezní s lehkostí pustil, naštěstí ten svůj únik neproměnil. Navíc se domácí stihli vztekat a z jasného ofsajdu požadovat penaltu. Sudí Chvála však byl nad věcí. Byl ovšem jediný, protože oba jeho pomezní kolegové vytvářeli oboustranně neuvěřitelné "výkony". V 65. minutě utekl po pravém křídle domácí záložník, poslal přihrávku na malé vápno, kde byl připraven Jan Brunner a z metru do prázdné - 2:0. Od tohoto okamžiku i Kunžak přestal pochodovat dopředu, spokojil se s bráněním a udržováním stavu. Nepřesní a marní hosté vytvářeli chyby na chyby jako kdyby byli na hřišti poprvé po dlouhém zimním spánku a tak se doslova čekalo na konec zápasu, bohužel prakticky 25 minut. Ojedinělou druhou šanci hostí neproměnil v 81. minutě Novák po trestném kopu, když jeho razantní střelu gólman domácích vyrazil a z následné dorážky už nic hosté nevymysleli. Oboustranně špatný odvar fotbalu tak skončil vítězstvím domácích.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Kunžak
Pavel Ferdan (hráč): Do zápasu jsme šli s tím, že potřebujeme vyhrát, což se nám nakonec i podařilo, ale musím říct, že nám to dost usnadnili hosté. Díky jejich neaktivitě jsme byli lepší týmem na hřišti, to ale neznamená, že jsme hráli dobře. Těsně před koncem poločasu jsem se dostali do zaslouženého vedení. Druhý poločas jsme mohli přidat ještě několik gólů, ale povedlo se skórovat jen Honzovi Brunerovi, kde mu po krásně individuální akci připravil míč Petr Němec, tito dva borci byli podle mne i dva nejlepší hráči na hřišti a drželi střed hřiště. Je nám jasné, že další zápasy musíme hrát zase lépe, pokud chceme znovu vyhrát.

TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Tak na tento hrůzostrašný zápas musíme co nejdříve zapomenout. Nastoupili jsme proti dosud nejslabšímu týmu v této sezoně. My jsme však dnes byli bohužel ještě horší, působili jsme odevzdaně, bez pohybu, bezkrevně a zcela se přizpůsobili domácím pěšákům, kterým to stačilo na tři body. Kunžak stačil občas rychleji popoběhnout, udělat dlouhý nákop a to na nás dnes stačilo. My jsme totiž ani snad nechtěli hrát ,prát se o výsledek, bojovat. Ano máme absence, dnes navíc chyběl stále zraněný L. Slavík a přidal se k J. Herzogovi. Nebyl Cigáň, Kubák se Staňkem, ale to náš výkon neomlouvá. Naším nejlepším hráčem byl brankář Koranda, který další vyložené šance zneškodnil, jinak jsme odjeli s debaklem. Na okresní přebor to dnes celkově byl oboustranně špatný fotbal s množstvím nepřesností. Do konce podzimu hrajeme třikrát ze čtyř utkání doma a body bychom měli zase začít získávat.



Sestavy


TJ Kunžak
P. Janák [-] - F. Kopřiva [-] , K. Vopravil [-] , M. Dvořák [-] , V. Pudil [-] , T. Kratochvíl [-] , Y. Sulimenko [-] , P. Ferdan [-] (85. L. Jirků [-] ) , J. Brunner [-] , D. Karpíšek [-] , P. Němec [-]

TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - J. Macho [-] , P. Kollmann [-] , R. Duda [-] , K. Juráň [-] - A. Havel [-] (16. R. Adensam [-] ) , M. Slavík [-] , P. Novák [-] - M. Svoboda [-] , M. Kliment [-] (71. P. Trsek [-] ) , T. Trsek [-]

ŽK: 60. Y. Sulimenko , 88. J. Brunner - 42. P. Novák , 60. M. Slavík , 68. K. Juráň .
Hráči zápasu: P. Němec , J. Brunner - L. Koranda .
Počet diváků: 29. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - MAŇHAL ING. Jan, LOULA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 05:57
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 00:23
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:25
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 08:37
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AC Buk | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 18:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:19
Hráč, Funkcionář, Fanoušek - TJ Sokol Plavsko | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 20:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 18:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 00:23
Jan Valenta

Expert: František Procházka
Tip experta: remíza

Těžko se mi tento zápas tipuje, záleží v jaké sestavě nastoupí domácí, proto dávám remízu.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích