Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:30

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halámky dotahovaly, Stráž však další venkovní porážku nepřipustila


Branky


32

Do Halámek přijel velmi neoblíbený soupeř ze Stráže, proti kterému se domácím dlouhodobě výsledkově vůbec nedaří. Když se domácím navíc rozpadla vítězná záloha ze Včelnice a museli improvizovat, hosté toho dokonale využili a pouhé tři střely mezi tyče jim stačily k zisku všech bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokonale zaskočili domácí

Utkání se Stráží jsou již pro domácí noční můrou, dnes nebyla k dispozici rozpadlá záloha, kdy nemohli nastoupit zdravotně indisponovaný Novák s Jirkou Herzogem, vzadu chyběl Kubák a vepředu třetí nejlepší hráč minulého týdne Cigáň. Společenství muselo notně změnit sestavu, především v záloze a to se samozřejmě negativně projevilo. Hosté do zápasu vstoupili jako uragán a hned po čtyřiceti vteřinách neuhlídal Adensam útočníka hostů, který postrčil na volného Tomáše Koudelku a ten uklízel do prázdné - 0:1. Šok pro domácí umocnil Daniel Přílepek, který se v 7. minutě tentokrát prosadil kolem Juráně a z první zvyšoval na 0:2. Aniž by si domácí gólman Koranda vůbec sáhl na balon, lovil míč ze sítě potřetí. To ve snaze odvrátit míč do bezpečí hlavičkoval Michal Slavík ven za šestnáctku pouze k volnému Janu Kozlovi, který se možná takto trefil poprvé v životě, když krásnou nechytatelnou ranou k tyči přímo z voleje dával ve 23. minutě již na 0:3 pro hosty. Domácí byli jak po tvrdém direktu v ringu, nefungovalo jim vůbec nic, na míči pozdě, odražené balony jen hosté, důraz, osobní souboje, vše špatně. Zkrátka domácí byli totálně na ručník, strážští vystřelili třikrát na bránu a byli z toho tři branky. Snaha domácích dát alespoň gól do šatny a se zápasem ještě zkusit něco udělat se projevila ve 44. minutě,kdy zabrala bratrská dvojice Slavíků, když Ladislav centroval a Michal Slavík přetavil ve snížení 1:3.

Stráž si vítězství vzít nenechala

Po trenérově promluvě v kabině se domácí ve druhé půli přeci jen vzchopili a po necelých deseti minutách začali opanovávat hřiště. Do hry se dostal zkušený zadák Duda, opět se přeskupily řady a najednou na trávníku začalo existovat pouze jedno mužstvo a to domácích. Hra se zcela změnila, hosté odpadli a prvním varováním byla střela Staňka v 60. minutě, která nebyla natolik razantní aby si s ní Jedlička neporadil. Za to v 64. minutě začala akce domácích právě u Dudy, který spolu s Radkem Herzogem vyšachoval hostující obranu. Místo střely však R. Herzog volil ještě přihrávku před prázdnou na M. Slavíka, ale tomu stačil ještě obránce hostí odvrátit na roh. Z následného rohu pak Macho těsně minul bránu. Tlak domácích se stupňoval, hosté vyklidili pozice a přišla další pohledná akce, když Michal Slavík nahrál svému bratrovi, který centroval do ohně před bránu, kde se zorientoval v poslední době dobře hrající Miroslav Svoboda a snižoval již kontaktním golem v 75. minutě na 2:3. Domácí poté vrhly všechny síly na vyrovnání, vzadu hráli již na riziko, ale za celou druhou půli se Stráž dostala pouze k jedné střele z dálky mimo tyče. Za to dobře zdržovala a kouskovala hru. To jim bohužel vystačilo až do konce, kde zápas zcela rozdílných poločasů měl skončit pravděpodobně zaslouženou remízou. Domácí tak doplatili na nepochopitelný výpadek v úvodu zápasu a poprvé doma v sezoně prohráli.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Se Stráží je to stále dokola a pro nás bohužel pořád stejné. Nesedí nám, mají s námi štěstí, dnes na nás vlétli a po zásluze vedli 3:0, první půle byla jejich. My byli na ručník, rozpadla se nám vítězná sestava ze Včelnice a hlavně záloha, která byla stěžejní. Působili jsme mátožně až tragicky, bez pohybu a proto není omluva. První poločas jsme zkrátka prochrápali a dělali nepochopitelné chyby již v úvodu. To co jsme dohnali se Strmilovem se dnes bohužel neopakovalo a i když jsme druhou půli zase hráli takřka jen my,už to nestačilo na alespoň remízu, která by utkání slušela víc. Vynucené změny v sestavě se ukázaly až moc viditelné a dnes nám zkrátka citelně chyběli minulý zápas vynikající záložníci Novák s Cigáněm. Ze zdravotních důvodů chyběl i "mozek" Jirka Herzog i dobře hrající obránce Kubák. A to je moc změn ,finiš jsme dnes už nedotáhli.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Martin Zvára (organizační pracovník): Našemu mužstvu se náramně vydařil úvod střetnutí a po 23 minutách hry překvapivě vedlo již o 3 branky. Domácí celek snížil průběžný stav utkání gólem do šatny a po změně stran mocně toužil po vyrovnání. Povedlo se mu ale skórovat již pouze jedenkrát a mohla tak propuknout naše radost z vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - R. Adensam [-] (46. R. Duda [-] ) , P. Kollmann [-] , J. Macho [-] , K. Juráň [-] - M. Slavík [-] , A. Havel [-] (63. R. Herzog [-] ) , Z. Staněk [-] - L. Slavík [-] , T. Trsek [-] , M. Svoboda [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - T. Koudelka [-] , J. Kozel [-] (46. J. Čada [-] ) , M. Zvára [-] , B. Chovítek [-] , D. Přílepek [-] , L. Chovítek [-] , M. Bubal [-] , A. Irschik [-] , D. Mikloš [-] , J. Kollár [-]

ŽK: 13. A. Havel , 60. K. Juráň - 43. M. Bubal , 63. B. Chovítek , 82. J. Čada .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Devera Radek - SAIDL Radek, BLAŽEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: remíza

Halámky jsou určitě favoritem, ale Stráž po domácí ztrátě bude chtít bodovat a proto zkusím remízu.

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AC Buk | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza