Novosedly ovládly zápas v Suchdole, domácímu béčku nasázely sedm branek


Branky


10. L. Štěpánek , 26. L. Štěpánek - 19. E. Vohák , 41. R. Kubo , 43. E. Vohák , 56. R. Poborský (p.) , 76. R. Poborský (p.) , 80. R. Poborský , 88. J. Kypta
30

Suchdol nad Lužnicí – Nedělní dohrávka 8. kola mezi rezervním týmem Suchdola a Novosedly se stala jasnou kořistí hostujícího favorita. Domácí fotbalisté, jenž v posledních čtyřech zápasech vždy bodovali chtěli získat tři body před domácím publikem, šli sice hned v desáté minutě do vedení, hosté ale sedmi góly zápas otočili a odvezli si domů přesvědčivé vítězství 7:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili nepříznivý stav

Od začátku se hrál pohledný fotbal, kdy se hostujícím fotbalistům podařilo zavřít soupeře na jeho polovině. Bohužel ale zapomněli na osamoceného Lukáše Štěpánka a ten poslal domácí do vedení. Hostům se podařilo vyrovnat z trestného kopu který zahrával Evžen Vohák a který mívá téměř stoprocentní úspěšnost. Soupeř šel znovu do vedení, kdy se trefil opět Lukáš Štěpánek. V tuhle chvíli to s Novosedly vypadalo špatně a soupeř je začal přehrávat. Podařilo se jim ovšem srovnat po nejhezčí akci zápasu, kdy na půli rychle rozehráli trestný kop na Voldřicha, který utekl po levé straně a přesným centrem našel Radka Kubo a ten hlavou vyrovnal na 2:2. Chvíli před koncem prvního poločasu poslal Novosedly do vedení jejich nejlepší hráč Evžen Vohák - 2:3.

Novosedly s přehledem vyhrály a odvážejí si tři body, Poborský vstřelil ve druhé půli čistý hattrick

Druhý poločas začali lépe domácí, dobře kombinovali ale to bylo z jejich strany všechno.Hosté dobře bránili, zdvojovali napadání a dostávali se do brejků. Po jednom z nich je zastavil soupeř za cenu faulu a kopala se penalta. Roman Poborský se nemýlil a zajistil hostům vedení - 2:4. Největší nebezpečí pro soupeře byl opět Vohák. Při jednom jeho úniků obešel několik hráčů a i brankáře, který ho fauloval a kopala se druhá penalta. Znovu Roman Poborský a zvýšení na 2:5. O několik minut později zahrával Roman Poborský z více jak pětadvaceti metrů trestný kop a dělovkou zvýšil na 2:6. Na konečných 2:7 upravil výsledek svoji slabší nohou Jan Kypta. A to ještě v průběhu druhého poločasu promarnil dvě vyložené šance Kubo. Pro domácí asi krutý výsledek, snažili se hrát fotbal ale na kolektivní a bojovný výkon hostů to bylo málo.



Ohlasy k zápasu



SK Novosedly n. Než
Václav Kroupa (vedoucí mužstva): Od začátku se hrál pohledný fotbal, kdy se nám podařilo zavřít soupeře na jeho polovině. Bohužel jsme ale zapomněli na osamoceného Štěpánka a ten poslal domácí do vedení. Nám se podařilo vyrovnat z trestného kopu který zahrával Vohák a který má téměř stoprocentní úspěšnost. Soupeř šel znovu do vedení, kdy se trefil opět Štěpánek. V tuhle chvíli to s námi vypadalo špatně a soupeř nás začal přehrávat. Nám se podařilo srovnat po nejhezčí akci, kdy jsme na půli rychle rozehráli trestný kop na Voldřicha, který utekl po levé straně a přesným centrem našel Radka Kubo a ten hlavou vyrovnal na 2:2. Chvíli před koncem prvního poločasu nás poslal do vedení náš nejlepší hráč Vohák. Druhý poločas začali lépe domácí, dobře kombinovali ale to bylo z jejich strany všechno. My jsme dobře bránili, zdvojovali napadání a dostávali se do brejků. Po jednom z nich nás zastavil soupeř za cenu faulu a kopala se penalta. Roman Poborský se nemýlil a zajistil nám vedení 2:4. Největší nebezpečí pro soupeře byl náš Vohák. Při jednom jeho úniků obešel několik hráčů a i brankáře, který ho fauloval a kopala se druhá penalta. Znovu Poborský a zvýšení na 2:5. O několik minut později zahrával Poborský z více jak 25 metrů trestný kop a dělovkou zvýšil na 2:6. Na konečných 2:7 upravil výsledek svoji slabší nohou Kypta. A to ještě v průběhu druhého poločasu promarnil dvě vyložené šance Kubo. Pro domácí asi krutý výsledek, snažili se hrát fotbal ale na náš kolektivní a bojovný výkon to bylo málo.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: BICEK Roman - CHLAŇ Jaromír, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 10. 2018 18:39
Hodnocení zápasu
Hráč, Funkcionář, Fanoušek - TJ Sokol Plavsko | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AC Buk | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích