Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 16:00

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plavsko ztratilo dobře rozehraný zápas, v přestřelce slaví Stará Hlína


Branky


21. V. Jeremiáš , 22. V. Šnajdr , 70. V. Šnajdr - 37. J. Heřmánek (vl.) , 38. M. Vonka , 41. M. Benda , 44. M. Šauer , 53. R. Chmátal
32

Plavsko – Souboj nováčka Plavska se Starou Hlínou přinesl fanouškům zajímavou podívanou. Před více než osmdesáti diváky měli domácí nakročeno k zisku tří bodů, když po pětadvaceti minutách vedli 2:0, ale svůj náskok prohospodařili a nakonec podlehli výsledkem 3:5. Sokol Plavsko má po šesti zápasech jen čtyři body a je předposlední. Stará Hlína už je na šestém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padlo šest branek

V neděli starohlínští odehráli další mistrovské utkání, tentokrát na půdě TJ Sokol Plavsko. Do utkání nastupovali s odhodláním naplno bodovat. Od začátku zápasu se snažili co nejdříve vstřelit vedoucí branku, ale v gólových situacích je buď zradil terén nebo pokusy zlikvidoval dobře chytající domácí brankář Dvořák. Domácí mužstvo hrozilo především ze standardních situací a dlouhých autových vhazování, po kterém padl ve 21. minutě první gól zápasu, který vstřelil Vlastislav Jeremiáš a následně o minutu později zvyšoval Vít Šnajdr stejným způsobem již na 2:0. I přes nepříznivý stav utkání se hostující tým stále snažil napadat domácí obranu a vytvořit tak tlak a donutit Plavsko k chybám. To se podařilo v 37. minutě zápasu, kdy si domácí obránce Jiří Heřmánek srazil do vlastní sítě centrovaný míč. Od té doby hosté převzali iniciativu a domácí začali kupit chyby a více faulovat. Ve 38. minutě byl na hranici pokutového území faulován Mojmír Vonka a sám se ujal nařízeného trestného kopu. Přesnou střelou pod břevno překvapil domácího golmana a vyrovnal stav zápasu na 2:2. Hostující tým dostal do vedení důrazný Miroslav Benda, když se ve 41. minutě nejlépe zorientoval ve vápně, tvrdě zakončil střelou a tím otočil skóre utkání na 3:2. Do konce prvního dějství se Staré Hlíně podařil dokonalý obrat v zápase, kdy ve 44. minutě prostřelil vše co mu stálo v cestě, aktivní předstoper Miroslav Šauer a stanovil tak poločasový výsledek 4:2 pro FK Starou Hlínu.

Hosté odvážejí všechny body

Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu jako konec prvního poločasu. Aktivní a důrazná hra hostujícího týmu vedla k další změně skóre a to v 53. minutě když si na přesný rohový kop naběhl kapitán mužstva Radek Chmátal a nekompromisně hlavou prostřelil domácího brankáře. Domácí tým si vypracoval několik slibných příležitostí, ale vše skončilo bez gólového efektu. V 70. minutě došlo k poslední změně skóre a to když se po rohovém kopu dostal k odraženému míči domácí Vít Šnajdr a upravil tak konečný výsledek na 5:3 pro hostující tým ze Staré Hlíny. Toto utkání nepřineslo příliš pohledný fotbal, ale pro hosty velmi důležité tři body, které znamenaly posunutí na šesté místo v tabulce. Domácí Sokol Plavsko si tak musí na další výhru počkat minimálně týden.

Autor: Petr Šauer



Sestavy


TJ Sokol Plavsko
V. Dvořák [-] - L. Vrána [-] , P. Písař [-] , D. Škopek [-] , V. Šnajdr [-] , P. Vejsada [-] (70. L. Opl [-] ) , J. Heřmánek [-] , J. Kaštánek [-] , V. Písař [-] , V. Jeremiáš [-] (46. M. Bureš [-] ) , K. Voldán [-]

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - P. Šauer [-] , M. Šauer [-] , S. Kadlec [-] , R. Jičínský [-] - S. Valek [-] , R. Chmátal [-] , M. Vonka [-] , J. Meškan [-] (80. Z. Hrabal [-] ) - M. Benda [-] (71. T. Štědrý [-] ) , J. Hrbek [-] (86. V. Marek [-] )

ŽK: 48. L. Vrána , 80. J. Heřmánek .
Hráči zápasu: M. Vonka , M. Šauer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - BICEK Roman, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AC Buk | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Fanoušek - TJ Sokol Plavsko | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Plavsko jsem zatím neviděl hrát a ani jsem nikdy neviděl jejich hřiště, ale podle doslechu se na hřišti domácích těžko hraje fotbal, proto tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza