J. Kypta 34.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Buk zůstává po obratu v Novosedlech první


Branky


34. J. Kypta - 51. F. Tomšík (p.) , 71. O. Jasanský
31

Novosedly nad Nežárkou – Po minulé výhře nad Halámky vyzráli fotbalisté Buku také na Novosedly. Ty šli sice ve 34. minutě do vedení díky Kyptovi, lídr tabulky však dokázal po gólech Tomšíka a Jasanského výsledek otočit a dojít si tak pro další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas vyhráli domácí

Buk přijel na hřiště Novosedel v plné sestavě s jasným cílem vyhrát. Domácí, už znalí výsledku Peče, která hrála již od 10:30 a remizovala s Jarošovem, měli šanci povyskočit na první místo. Ale jak je známo Novosedly na domácí půdě body rozdávají neradi. Utkání začalo stylem nahoru-dolů a oba týmy se střídaly v držení míče. Po pár minutách hry, ale měli více ze hry hosté a několikrát ohrozili branku, ale i z vyložených šancí nebyli schopni skórovat. Po rohových kopech vzniklo několik šancí před brankou domácích, ale nic z toho nebylo. Ani útočící bukovský hráč, sám před brankou na malém vápně, nenašel cestu do sítě a tak to byl domácí tým, který udeřil. Ve 34. minutě se krásně uvolnil Voldřich a poslal do úniku Jana Kyptu, který střelou z levé strany velkého vápna překonal brankáře Vondráka - 1:0. Novosedly si trpělivě počkaly na příležitost a o poločasové pauze šly do kabin šťastnější.

Hosté otočili nepříznivý stav a odváží všechny body

Druhá půle začala podle očekávání tlakem hostí, který vyústil v penaltu když se krásným sólem dostal až do vápna hostující bek Luděk Moravec, kde byl viditelně atakován a svalil se k zemi. Faul to byl očividný, domácí ani neprotestovali, a tak se k penaltovému puntíku vydal neomylný exekutor penalt a stoper Buku Filip Tomšík, který ani teď nezaváhal - 1:1. Bukovští, ale potřebovali body tři a tak dále útočili. Trvalo to dalších dvacet minut než přišla zasloužená odměna. Po centru z pravé strany do vápna domácích se dostal ke skákajícímu balónu Ondřej Jasanský, který nabral míč do klína a na svém přirození ho donesl až do sítě soupeře. Tato branka definitivně zlomila odpor domácího týmu. Žádné další větší šance jsme v Novosedlech neviděli a tak se bukovští dočkali a usídlili se na prvním místě tabulky o které se utká v příštím kole na domácím hřišti s Pečí.

Autor: Patrik Lexa



Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - P. Šafránek [-] , D. Kroupa [-] , T. Nohava [-] , P. Kreim [-] - E. Vohák [-] , R. Poborský [-] , M. Hladílek [-] , L. Voldřich [-] - R. Kubo [-] , J. Kypta [-]


ŽK: 73. L. Voldřich , 73. R. Poborský - 37. L. Moravec , 75. Z. Březina , 87. J. Jaroš .
Hráči zápasu: M. Malý , P. Kreim .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Havlík Martin - VICAN Miroslav, NAGY Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AC Buk | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fanoušek - TJ Sokol Plavsko | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

V Novosedlech se těžko vyhrává, ale když jsem viděl jejich hru proti Strmilovu, tak věřím, že Buk to venku zvládne a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů