1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 10:30

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Peč doma zaváhala s Jarošovem, vše podstatné se odehrálo v první pětiminutovce


Branky


31

Peč – Utkání 7. kola Okresního přeboru mezi Pečí a nováčkem z Jarošova začalo rychlými góly, ve 2. minutě šli do vedení hosté díky brance Němečka, ale už v 5. minutě srovnal Kašpárek. Po změně stran už branku diváci neviděli. Ačkoliv měla domácí Peč několik možností zápas rozhodnout, nakonec získala pouze bod a už druhé utkání čeká na vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

V sobotu 22. září od 10:30 hráči Jarošova nastoupili k 7. kolu okresního přeboru Jindřichohradecka na hřišti týmu FC Peč. Peč není pro Jarošov žádná neznámá a díky tomu se Jarošov na svého soupeře výborně připravil především takticky. Rozestavení hráčů trenér Jarošova upravil přesně tak, aby byl více zahuštěn střed hřiště a důležitý hráč Peče Pepa Novák měl co nejméně prostoru pro rozehrávání balonu a domácím nezbývalo nic jiného než většinou nakopávat dlouhé balony. První poločas začal Jarošov velmi aktivně a chtěl ukázat, že nepřijel jen slepě bránit. Hned ve 2. minutě přišla od rohového praporku přihrávka na Martina Němečka, který se nemýlil a Jarošov se ujal vedení 1:0. Bohužel Jarošov vedení udržel jen do 5. minuty, kdy po úniku po pravé straně a centru do vápna vyrovnal Zbyněk Kašpárek. Jarošov tento gól sice mohl mrzet a na hře to nebylo vůbec vidět. Celý první poločas hosté dominovali na hřišti, snad u každého balónu byli první a rychlé breaky byly pro domácí velmi nebezpečné. Jarošov může jen opravdu mrzet, že již žádnou šanci v prvním poločase nedokázali proměnit. Po pěkné kombinaci měl nadějnou šanci Tomáš Grünn, ale jeho střela byla zblokovaná. Zajímavý únik po výkopu od brankáře měl Martin Němeček, ale sám se vyhnal z dobré střelecké pozice. Takže první poločas skončil 1:1.

Po přestávce branka nepadla

Do druhého poločasu chtěl Jarošov pokračovat ve své hře, kterou předváděl první poločas. Bohužel se hráči Jarošova spíše přizpůsobili hře domácích a začali myslet na to, že bod z Peče bude úspěch. Pomalu měli domácí více ze hry, ale jejich hra platila jen po velké vápno. Bylo znát, že domácím velmi chybí zraněný Jirka Nováků, který umí vzít balon a vystřelit za hranicí velkého vápna. Přesto se domácí po špatné rozehrávce Jarošova dostali do dobré pozice ke vstřelení vedoucí branky. Nicméně Radim Blažek opět ukázal, že jeho brankářské schopnosti jsou na vysoké úrovni. První střelu skvěle vyrazil a s dorážkou si taktéž poradil. V 85. minutě přišel ještě jeden nádherný moment Martina Němečka. Při rozehrání přímého volného kopu mu posunul míč Martin Stejskal a jeho střela z 25 metrů bohužel skončila jen na břevně a poté se odrazila z brankové čáry zpět do hřiště. Nicméně potlesk diváků byl určitě na místě. Mohla to být poslední tečka výborného výkonu, který tento hráč předvedl. Zápas skončil spravedlivou remízou 1:1 a Jarošov byl spokojen s odvezeným bodem ze hřiště soupeře. Příští kolo 29. září od 13:00 Jarošov hostí nováčka okresního přeboru Plavsko.

Autor:

Za tým TJ Sokol Jarošov nad Nežárkou

Martin Stejskal



Sestavy


FC Peč
J. Tomeček [-] - L. Popjak [-] , J. Zamazal [-] , R. Pátek [-] , T. Doležal [-] - J. Novák [-] , O. Hes [-] (65. M. Hlaváček [-] ) - L. Tomšů [-] , M. Trojan [-] , D. Petrek [-] , Z. Kašpárek [-] (81. M. Novák [-] )

Sokol Jarošov nad Nežárkou
R. Blažek [-] - M. Stejskal [-] , V. Tůma [-] , M. Němeček [-] , T. Kučera [-] (76. M. Plachý [-] ) , F. Tutter [-] , T. Dvořák [-] , P. Kadlec [-] , K. Reidl [-] , T. Grünn [-] (71. V. Čejna [-] ) , L. Hudeček [-]

ŽK: 28. J. Novák , 53. O. Hes , 72. J. Zamazal , 90. M. Hlaváček - 40. L. Hudeček .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: MELZOCH David - MACHÁČEK Patrik, MACHÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AC Buk | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fanoušek - TJ Sokol Plavsko | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

I když mě Jarošov herně překvapil, tak tady věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza