S. Valek 24.
1:1
(1:0)
50. L. Slavík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

4.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína tlačila, v duelu s Halámky však pouze remizovala


Branky


24. S. Valek - 50. L. Slavík (p.)
29

Hosté ze společného týmu Halámky/Hranice přijeli na půdu do Staré Hlíny a chtěli se udržet na vítězné vlně s cílem přivézt ze soupeřova hřiště minimálně bod. I přesto, že přijeli pouze v 11 a na střídačce byl do hry připraven jen vedoucí mužstva, tak podali bojovný výkon. Domácí byli také oslabeni a po vyrovnání chtěli urvat vítězství pro sebe. V závěru zápasu si vytvořili tlak, který však nepřetavili ve vedoucí branku a tak se oba soupeři rozešli již potřetí za sebou smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Starou Hlínu dostal do vedení Valek

Obě mužstva nastoupila k utkání oslabena, domácím chybělo šest použitelných hráčů do hry a hostům dokonce hned devět a proto k zápasu přijeli pouze v jedenácti, na střídačce jen s vedoucím mužstva. První velkou šanci v zápase hned dokázali domácí proměnit, poté co obrana hostí nedokázala na několikrát odvrátit balón do bezpečí. K míči se dostal Stanislav Valek a ve 24. minutě dostal Starou Hlínu do vedení 1:0. Do té doby se za trvalého deště hra střídala bez větších šancí na obou stranách. Domácí po vstřelené brance převzali iniciativu, která jim vydržela do 35. minuty. Hosté posléze vyrovnali hru a začali také hrát dopředu, nic však nevymysleli a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

Obě mužstva si nakonec body rozdělili

Druhé dějství otevřela 50. minuta když byl ve vápně faulován hostující Tomáš Trsek a pozorný rozhodčí Hrkal ukázal na penaltový puntík. Správně odpískanou penaltu bezpečně proměnil Ladislav Slavík - 1:1.V 66. minutě se stejný hráč dostal do úniku, když domácí obraně propadl míč. Hostující útočník však poté ztroskotal na posledním obránci domácích. Stará Hlína se pak nadechla k závěrečnému náporu, obrana hostí odolávala klidnou hrou bez zbytečných zmatků. Domácí se nedostali k vážnějšímu ohrožení branky, jejich střely končily buď vysoko nad nebo vedle Korandovy branky. A tak hosté vybojovali z minima maximum a odvážejí si bod, pro který si přijeli.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
FK Stará Hlína: V zápase proti Halámkám jsme zbytečně ztratili dva body. Trápíme se s nepromenováním šancí a to nás stoji body. V poločase jsme mohli vest 3:0 a bylo by po zápase, místo toho dostaneme v úvodu druhého dějství branku z penalty. Následný tlak už ke gólu nevedl, a tak si soupeř, aniž by jednou v utkáni ohrozil branku, odvezl remízu 1:1.

TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Do utkání nás přijelo jen 11 a na střídačce jsem byl pouze já připraven do hry. Z různých důvodů nám dnes chybělo 9 hráčů a na poslední chvíli nepřijel ani Staněk. Někteří byli v zaměstnání, jiní ještě na dovolené a hned trio našich si plnilo rozhodcovské povinnosti. I tak jsme přijeli do Hlíny s cílem odvézt si minimálně bod. Po naší chybě se domácí, kteří také nebyli komplet ujali vedení a první půli měli mírně navrch. V druhé půli byla správně nařízena penalta za sražení Trska, kterou s přehledem proměnil Ladislav Slavík. Pak nás domácí zmáčkli a čekal jsem jejich vedoucí branku, jejich šance však končili vysoko nad nebo mimo branku. Obměněná sestava nám dobře zafungovala a bojovným výkonem urvala bod, který jsme vzhledem k okolnostem chtěli získat. Za nás spokojenost. A důležité na závěr: Utkání v pohodě ukočírovalo celé trio rozhodčích v čele s přesným sudím Hrkalem.



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - M. Benda [-] , P. Šauer [-] , S. Kadlec [-] (39. P. Makovička [-] ) , M. Šauer [-] - T. Štědrý [-] , S. Valek [-] , R. Chmátal [-] , M. Vonka [-] , V. Hadač [-] - J. Meškan [-] (67. O. Šrom [-] )

TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - R. Duda [-] , P. Kollmann [-] - R. Adensam [-] , P. Novák [-] - M. Svoboda [-] , L. Slavík [-] - J. Herzog [-] , P. Lacko [-] , T. Trsek [-] , P. Kubák [-]

ŽK: 36. S. Kadlec , 85. T. Štědrý - 27. P. Novák , 60. L. Slavík .
Hráči zápasu: J. Herzog .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Hrkal Václav - BARTYZAL Vlastimil, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AC Buk | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra hostů

Halámky letos začaly skvěle a zatím se daří. Věřím, že i na půdě Hlíny se zhoupnou na vítězné vlně.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích