2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 17:00

4.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelnice otočila zápas se Suchdolem, domácí však dokázali na poslední chvíli vyrovnat


Branky


29

Suchdol nad Lužnicí – Fotbalisté Suchdola se chtěli porvat na třetí pokus o první letošní domácí body. Diváci ale domů příliš spokojeni neodcházeli. Suchdol sice vedl po prvním poločase, tři body si ale přesto nepřipsal. Nová Včelnice totiž dokázala ve druhé půli vstřelit dvě branky a vypadalo to, že všechny body odveze, jenže šest minut před koncem srovnal stav utkání Šuba a zápas skončil remízou 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas

Začátek zápasu patřil hostům ze Včelnice. Domácím chvíli trvalo než se do hry zapojili. Nová Včelnice měla mnoho šancí vzniklých převážně z rychlých přechodů do útoku. Domácí se této hře začali přizpůsobovat a tak se hrál rychlý fotbal typu "nahoru dolů". Velkou gólovou příležitost si vypracoval domácí D. Trmal, ale po obehrání brankáře Tušila svým zakončením trefil dobíhajícího protihráče. Napravil to ve 43. minutě, kdy svou přihrávkou na malé vápno našel Davida Čápa, který úspěšně zakončil. Poločas 1:0 pro Suchdol.

Obě mužstva si nakonec body rozdělili

Hosté s odpovědí nečekali dlouho. Krátce po začátku 2. poločasu ve 47. minutě utekl a překonal domácího golmana Tomáš Nebeský - 1:1. Velké šance byly na obou stranách. Domácí netrefili dvakrát prázdnou bránu a mnohým střelám hostů k úspěšnému zakončení moc nechybělo. Včelnici se povedlo dostat do vedení v 81. minutě. Zařídil to svou střelou z úrovně velkého vápna Stanislav Pacholík. Když už to vypadalo že si hosté odvezou tři body, utrhl se z pozice stopera domácí Martin Šuba, zpracoval míč který dostal do běhu a střelou po zemi k tyči dorovnal skóre. Zápas skončil 2:2 a oba týmy si odnáší po bodu.

Autor: Marek Čáp



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): I když si odnášíme cenný bod, mohli jsme si odnést ještě cennější tři, nebýt zmařených vyložených šancí.




Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
D. Lakatoš [-] - K. Trmal [-] , J. Záruba [-] , D. Čáp [-] , M. Durek [-] , M. Čáp [-] , L. Kuchyňka [-] (78. M. Havelka [-] ) , D. Trmal [-] , J. Zeman [-] (58. J. Laurinc [-] ) , M. Šuba [-] , D. Kreim [-]

TJ Nová Včelnice B
P. Tušil [-] - O. Blažek [-] (46. S. Pacholík [-] ) , T. Nebeský [-] , F. Lukš [-] (46. O. Novotný [-] ) , J. Říha [-] (12. O. Blecha [-] ) , M. Urban [-] (80. M. Neubauer [-] ) , D. Tuček [-] , L. Zápotoka [-] , J. Matějka [-] , M. Hornát [-] , D. Brus [-]

ŽK: 40. L. Zápotoka , 68. M. Urban .
Hráči zápasu: D. Čáp .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kříž Karel - KOUDELKA Jiří, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AC Buk | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra hostů

Suchdol zatím bez bodu se skóre 0:7. Oproti tomu Včelnice v minulém kole porazila Buk. Vsadil bych jednoznačně na výhru hostí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích