2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

4.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strmilov získal s Novosedly svůj první bod


Branky


38. J. Beneš , 65. J. Hanzal - 22. E. Vohák , 75. R. Kubo
29

Strmilov – První remízu z podzimních zápasů si připsali na konto fotbalisté Strmilova, když museli dohánět vedení soupeře. Chvíli to vypadalo, že proti Novosedlům uhrají i body tři, ale hostující Kubo byl patnáct minut před koncem proti. Utkání tak skončilo remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
David Hanzal (hráč): První poločas byli hosté aktivnější a zaslouženě šli do vedení po krásně zahraném přímáku. Domácí se do zakončení moc nedostávali, přesto se jim podařilo s ojedinělé akce srovnat, podruhé v sezóně se trefila letní posila Beneš. Druhý poločas už byl vyrovnaný a domácí se dostali do vedení po gólu J. Hanzala. Strmilov měl šanci zápas rozhodnout, ale nestalo se a čtvrt hodiny před koncem přišel trest v podobě vyrovnávací branky. Nutno podotknout že rozhodčí Kříž utkání absolutně nezvládl, na obě strany pískal strašně a hlavně proto bylo utkání dost vyhecované.

SK Novosedly n. Než
Václav Kroupa (vedoucí mužstva): Od začátku se hrálo poměrně vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách. My jsme šli do vedení po neskutečném kopu Evžena Voháka z trestného kopu. Nám moc nefungovala pravá strana, což se projevilo při vyrovnávacím golu soupeře. Nejprve jsme zbytečně zakopli míč do autu, nechali soupeři hodně prostoru a ten postupoval sám na našeho brankáře a s přispěním tyče vyrovnal. My jsme byli nebezpeční z brejků, kdy nejprve Radek Kubo postupoval sám na brankaře a ten ve snaze mu vypíchnout míč trefil naše útočníka, prý to ale bylo v pořádku...Dvě minuty před koncem půle se nadechl Vohák k velkému solu, kdy obešel několik hráčů včetně brankáře a z úhlu už nestačil zakončit do prázdné brány. Druhý poločas začal převahou domácích, kteří byli vydatně povzbuzováni svými fanoušky. Do vedení šel Strmilov po střele která šla mimo tyče ale bohužel se odrazila od těla našeho stopera do protipohybu našeho brankáře. Vyrovnání zařídil Radek Kubo kdy se pěkně trefil hlavou. Za zmínku ještě stojí trestný kop, který zahrával opět Vohák, ale jeho střela jen těsně minula tyč. Mezi naše nejaktivnější hráče patřili Kubo a Vohák.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - D. Hanzal [-] , J. Valda [-] , T. Dohnal [-] , M. Lehejček [-] (88. M. Povolný [-] ) - J. Hanzal [-] (71. Z. Popelka [-] ) , J. Kubíček [-] , J. Beneš [-] , O. Nečeda [-] , F. Procházka [-] - M. Novák [-] -

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - P. Šafránek [-] (89. M. Visčur [-] ) , P. Kreim [-] , D. Kroupa [-] , D. Šmíd [-] - E. Vohák [-] , R. Poborský [-] , L. Voldřich [-] , O. Bartl [-] (57. B. Dušák [-] ) - M. Mihárik [-] , R. Kubo [-]

ŽK: 30. M. Novák , 50. M. Lehejček , 57. J. Hanzal - 60. R. Kubo , 79. R. Poborský .
Hráči zápasu: D. Kroupa , E. Vohák , R. Kubo .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - DEVERA Radek, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AC Buk | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: remíza

Novosedly zatím po dvou kolech bez prohry se čtyřmi body Strmilov bez bodu se sedmi inkasovanými góly. Strmilov nebude chtít prohrát, zabere a utáhne minimálně bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích