Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 13:30

20.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malonty vezou tři body z Větřní


Branky


14

Béčko Větřní podlehlo hlavně díky špatnému prvnímu poločasu Malontům. Hostující Hraničář se tak nadále drží v kontaktu s vedoucími Chvalšinami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malonty byly aktivnější

Hostující mužstvo, ač bez šesti hráčů základní sestavy, vstoupilo do utkání aktivněji. Již v 5. minutě byly Malonty za svou aktivitu odměněny vedoucí brankou. Kilián potáhnul míč do vápna, vystřelil, jeho střelu však domácí obrana zblokovala pouze k nohám Ondřeje Glozy, který již neměl problém uklidit balón do odkryté části branky a poslat hostující tým do vedení. V ukrutném horku se hráči snažili, ale fotbal přesto vypadal pomalý a nepřesný. Hosté nadále měli více ze hry, ale v cestě za navýšením náskoku jim stál mladíček Kellinger v brance Větřní. V 41, minutě zahrával Martin Vančura přímý kop a využil slabší chvilky jinak vynikajícího Kellingera a navýšil vedení Hraničáře na 2:0. Hned po rozehrávce vyrobila domácí obrana velkou hrubku a Malontští se vydali do útoku. Na konci akce rozvlnil domácí síť Ondřej Gloza a ve 43. minutě určil poločasové skóre 3:0 ve prospěch hostujícího mužstva.

Větřní přidalo na aktivitě

Do druhého poločasu vstoupili domácí jako vyměnění. Přehrávali malontské hráče a snažili se o vstřelení branky. I přes velkou snahu se jim dlouho nedařilo hostující obranu překonat. Až v 80. minutě obehrál Dvořák na straně hřiště dva protivníky, nacentroval do vápna, kde Seltsam přepustil míč Jakubu Cifreundovi, který obstřelil gólmana a snížil na 1:3. Domácí plamínek naděje však nehořel dlouho. V 84. minutě se totiž po závaru před brankou Větřní po závaru ocitnul volný Robin Hatala, který zvýšil na 4:1 pro Malonty, čímž svůj tým definitivně uklidnil. V 90. minutě zaznamenal ještě branku Jakub Cifreund, který využil Seltsamovu geniální přihrávku pod sebe ke skórování.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní B
Marian Gondek - trenér: Malonty byly jasný favoritem. I přes obdržený gól jsme do zápasu vstoupili dobře, pak nás srazili dvě branky po chybách. S druhým poločasem jsem opravdu spokojený. Kluci bojovali a dokázali se vyrovnat druhému mužstvu tabulky. Za to je chválím.

TJ Hraničář Malonty
Ladislav Kaločai - trenér: Opět nám chybělo několik hráčů, byl to neslaný, nemastný fotbal. V prvním poločasu jsme měli přidat více branek. Chtěl bych poděkovat rozhodčímu, že přerušil hru a nechal hráče občerstvit.



Sestavy


SK Větřní B
M. Kellinger [-] - J. Dvořák [-] , M. Rada [-] , F. Soukup [-] , V. Sulzer [-] - J. Cifreund [-] , J. Taher [-] , P. Homer [-] , T. Hromada [-] - Z. Chupík [-] , A. Ferenc [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - M. Sycha [-] , M. Kravets [-] , R. Hatala [-] , J. Kubát [-] , T. Kéri [-] , J. Kališ [-] , M. Vančura [-] , M. Kouba [-] , R. Krátký [-] , O. Gloza [-]

ŽK: 40. J. Dvořák , 87. A. Ferenc - 44. M. Vančura .
Hráči zápasu: J. Cifreund - R. Krátký , O. Gloza .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: Reitinger Jiří - KALKUŠ Tomáš (N), OLAH Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Zde je mi záhadou, proč se Malonty poslední dobou scházejí v tak malém počtu. Zřejmě mají velkou marodku. I tak si myslím, že ve Větřní vyhrají a odvezou si 3 body. Kluci z Větřní fotbal hrát umějí, ale zde by to nemělo stačit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů