3:4p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

20.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přídolí veze cenné dva body z Krumlova


Branky


39. M. Brož , 64. P. Ambrož , 74. M. Toman - 38. V. Písko , 59. J. Štěpánek , 61. V. Písko (p.)
14

Hosté z Přídolí zvládli penaltový rozstřel s krumlovskou rezervou a získali dva body, díky kterým se odlepili ode dna tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskové srovnání Krumlova

Hned po rozehrávce chyboval domácí Krák, hostující útočník by mohl postupovat sám na gólmana, ale uklouznul a z akce se nic neurodilo. Tempo zápasu nebylo příliš vysoké. Hráči obou mužstev vytvářeli velké množství nepřesností a pohyb na hřišti také nepatřil mezi nejrychlejší. Ve 38. minutě zahrával hostující Jakub Štěpánek rohový kop, který perfektně našel Vladislava Píska, jenž rozvlnil síť za brankářem domácích a poslal Přídolí do vedení 1:0. Hned po rozehrávce obránce Přídolí fauloval. Hostující gólman Puritscher střelu ze třiceti metrů pouze vyrazil před sebe a ze skrumáže ve vápně se balón odrazil přímo do míst, kde stál Martin Brož a ten již neměl problém trefit prázdnou branku a ve 39. minutě zařídil bleskové vyrovnání. Po vyrovnávací brance se na hřišti až do poločasového hvizdu nic zajímavého nestalo.

Domácí dohnali dvougólové manko

Ve velkém vedru pokračoval zpočátku druhého poločasu pěší fotbal plný nepřesných přihrávek a špatných zpracování. Až v 59. minutě utekl po lajně Jakub Štěpánek a svoji slabší levou nohou vyslal z úhlu ránu, kterou překonal domácího brankáře Švece. V 61. minutě byl ve vápně faulovaný Radykhovskyy a hosté měli možnost zahrávat pokutový kop. Exekuce se ujal Vladislav Písko a zvýšil vedení Přídolí na 3:1. Za tohoto stavu se domácí probrali a dočkali se rychlého snížení, kdy se v 64. minutě prosadil Patrik Ambrož a snížil na 2:3 z pohledu domácího Slavoje. Krumlovští byli nadále aktivnější a vyrovnání se dočkali v 74. minutě, to se trefil Matěj Toman. Po vyrovnání skóre se vyrovnala i hra. Krásná střela hostujícího kapitána Josefa Píska orazítkovala pouze spojnici, po kombinaci domácích mohl skóre zcela otočit Ambrož, ale hostující bek vykopnul míč směřující do brány ještě před brankovou čárou. Stav tak zůstal nerozhodný a šlo se na pokutové kopy.

Hosté brali bod navíc

Do hostující branky se postavil brankář Mittasch a jeho kouzlo na střelce Krumlova zafungovalo. Zatímco hosté penalty proměňovali, domácím se to nedařilo, takže si Přídolí přepsalo bonusový bod.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Martin Brož - hráč: Bylo to utkání plné nepřesností, takové neslané, nemastné. Ve druhém poločase jsme byli zpočátku horší, poté jsme se zlepšili a vyrovnali. Remíza byla spravedlivá. Penalty jsme jako vždy nezvládli.

TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek - hráč: Jeli jsme si do Krumlova sice pro 3 body, ale i dva stačily k odlepení se od dna. Teď už nesmíme chybovat, plně zabodovat doma proti Lipnu a už konečně jednou vyhrát také ve Frymburku.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
R. Švec [-] - J. Toman [-] , M. Šimek [-] , M. Radychovskyj [-] - D. Adamíček [-] , Z. Doubek [-] , M. Toman [-] , M. Musil [-] - M. Brož [-] , P. Ambrož [-] , M. Elfmark [-] -

TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - M. Štěpán [-] , V. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] - M. Štěpánek [-] , D. Pavlis [-] , J. Štěpánek [-] , O. Papaj [-] - - Z. Moťka [-] , R. Radykhovskyy [-]

ŽK: 20. D. Adamíček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Janda Jaroslav - SUCHÁNEK Daniel (N), KAINC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zde záleží, zda si půjde někdo z áčka kopnout za béčko. Ale i tak by to měli hráči Krumlova zvládnout.Chlapi z Přídolí hrají důrazný fotbal, dokáží potrápit každého soupeře, ale víceméně jen doma na svém specifickém hřišti. Teď pojedou na letiště do Krumlova a prohrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích