0:3
(0:0) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 13:30

19.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křemže doma zdolala béčko Větřní, které dohrávalo v devíti


Branky


15

Do Křemže přijelo rezervní mužstvo z Větřní, které chtělo ukořistit nějaké body. Domácí ale byli proti a hosté odjeli s prázdnou a navíc dvěma červenými kartami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rolník poslal Křemži do vedení

Zápas začal z obou stran opatrně s mírnou převahou hostujícího celku, které však obrana Křemže s přehledem odolávala. Počasí fotbalu moc nenahrávalo, protože chvíli před začátkem utkání přišla dešťová přeháňka, po které vysvitlo Slunce a bylo nepříjemné dusno. I díky dusnu byl fotbal hodně pomalý v podání obou mužstev. Důležitý moment zápasu přišel ve 37. minutě, kdy domácí Kočer přihrávkou mezi beky našel Rolníka, který uháněl sám na brankáře, těsně před vápnem jej fauloval obránce Větřní Lukáš Šustr a po zásluze obdržel červenou kartu. Domácí početní převahu využili bleskově. Ve 39. minutě obránce Matějka převzal balón, utekl podél postranní čáry a následným centrem našel přímo Kamila Rolníka, který hlavou překonal brankáře hostů a určil poločasový výsledek 1:0 ve prospěch Křemže.

Hosté dohrávali v devíti

Ve druhé polovině se začalo hrát mnohem agresivněji než v první části. K vidění bylo mnoho osobních soubojů a několik karetních napomenutí. Trenér hostujícího týmu vysunul do útoku svou oporu Jakuba Cifreunda, který v 56. minutě dokázal vstřelit vyrovnávací branku. Hosté poté byli více v držení míče, ale do šancí se přes konsolidovanou obranu domácích nedostávali. V 76. minutě zahrával domácí Kočer standartní situaci, Rolník míč hlavou pouze tečoval, ale za ním stojící spoluhráč Patrik Rienessl dokázal dorazit balón do brány a vrátil Křemži vedení. Větřní se snažilo tlačit za vyrovnáním, ale svou herní převahu nedokázalo nadále přetavit v gólové zakončení. Tlak hostů otupil svým vyloučením v 88. minutě Michal Votýpka, který vyfasoval dvě žluté karty během pěti minut a putoval pod sprchy. Hosté se sympaticky snažili vyrovnat i v devíti, ale při snaze o útok ztratili balón, ke kterému se dostal domácí Stejskal, přihrávkou našel Josefa Zemana, který sám před brankářem nezaváhal a stanovil konečné skóre utkání na 3:1 ve prospěch domácí Křemže.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Jakub Troup - hráč: S Větřním jsme nečekali jednoduchý zápas, čemuž dopomohlo i nepříjemné dusno. Hra byla ostřejší, což je vidět na počtu žlutých karet. Myslím, že tři body máme zaslouženě. Musím poděkovat klukům z Větřní, že to ani v devíti nezabalili a bojovali až do konce.

SK Větřní B
Marian Gondek - trenér: I když jsme drželi míč, tak jsme se do větších šancí nedostali a hráli jsme do plných. I po vyloučení, které bylo oprávněné, jsme soupeře přehrávali. Soupeř skóroval ze standardních situací. Druhé vyloučení bylo sporné. Ale nechci se k tomu vyjadřovat, prostě jsme prohráli. Zápas jsme nezvládli.



Sestavy


Sokol Křemže
D. Klimeš [-] , L. Stejskal [-] , K. Rolník [-] , M. Vosika [-] , J. Zeman [-] , P. Kouba [-] , M. Kočer [-] , P. Rienessl [-] , A. Severa [-] , T. Matějka [-] , J. Troup [-]

SK Větřní B
F. Soukup [-] , M. Votýpka [-] - L. Turek [-] , T. Hromada [-] , P. Homer [-] , J. Cifreund [-] - J. Taher [-] , M. Vegeš [-] , A. Ferenc [-] , D. Chupík [-] , L. Šustr [-]

ŽK: 34. P. Kouba , 64. A. Severa - 24. M. Vegeš , 76. T. Hromada , 79. L. Turek , 83. M. Votýpka , 88. P. Bordáč . ČK: 37. L. Šustr , 88. M. Votýpka .
Hráči zápasu: K. Rolník , M. Kočer .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Petroušek Antonín - NOVOTNÝ Miroslav (N), GONDEK Marian (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: Zbyněk Ginzel
Tip experta: výhra domácích

Křemže urvala dva body ve Frymburku a doma s Větřním nezaváhá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích