Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

19.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malonty rozstřílely devítku hráčů Frymburku


15

Domácí hráči potvrdili roli favorita a stáhli náskok vedoucích Chvalšin na tři body. Hosté jim situaci značně ulehčili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté odolávali tlaku soupeře

Z Frymburku dorazilo k utkání pouhých osm hráčů, ke kterým se v průběhu utkání přidal devátý. Domácí tým měl tudíž cestu k výhře značně ulehčenou. Hosté pouze bránili a hra se odehrávala pouze na jedné polovině hřiště. První branku mohli domácí slavit až ve 24. minutě, kdy se prosadil Martin Beneda. Ve 28. minutě zvýšil na 2:0 opět Martin Beneda. Ve 33. minutě poslal krásný centr do vápna Kališ a Ondřej Zdobnický hlavičkou dostal míč od břevna do brány, 3:0. Ve 37. minutě si vzal balón Jiří Kubát, rozběhnul se dopředu a dva metry před velkým vápnem napřáhnul k přízemní střele, která zapadla přímo k pravé tyči, 4:0.

Domácí si s chutí zastříleli

Při nástupu do druhého poločasu bylo otázkou, kolik gólů si hosté odvezou a jestli se zápas dohraje až do konce. Domácí hráči si chtěli vylepšit skóre a s chutí kombinovali. Většina branek v tomto utkání padla po kombinacích do prázdné branky. Ve 47. minutě našel Vančura přihrávkou Ondřeje Zdobnického, který téměř do prázdné branky zvýšil na 5:0. V 55. minutě dokonal hattrick Martin Beneda, 6:0. V 58. minutě se prosadil Matouš Kouba, 7:0. V 71. minutě vstřelil branku na 8:0 David Svatoň. Devátý zásah domácího celku a svůj třetí zaznamenal po samostatném úniku v 76. minutě Ondřej Zdobnický. V 79. minutě se ke střele dostal Ondřej Zdobnický a stav byl 10:0. V 82. minutě vstřelil svou čtvrtou branku v utkání Martin Beneda, 11:0. Poslední gól utkání si připsal v 86. minutě Jan Kališ, který určil konečnou podobu skóre 12:0 ve prospěch Hraničáře Malonty.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Ladislav Kaločai - trenér: Proti devíti se kluci ani nevyhecují a zápas je o ničem. Klobouk dolů před soupeřem, že vydržel celý zápas. Hrálo se pouze na jedné půlce. Gólů se mohlo nastřílet i více, ale kluci hráli všechno až do prázdné brány, což také není dobře. Je škoda, že se drží béčka, když na to nejsou hráči.

FC Šumava Frymburk B
hráč týmu Frymburk B: Bylo nás prostě málo a šance na výhru byla malá, ale jsem rád, že jsme to nějak odmakali a zkušenost dobrá.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - T. Kéri [-] , J. Kališ [-] , M. Beneda [-] , M. Vančura [-] , D. Svatoň [-] , M. Kouba [-] , R. Krátký [-] , J. Mokoš [-] , J. Doubrava [-] , O. Gloza [-]

FC Šumava Frymburk B
O. Nešvara [-] - M. Sojka [-] , B. Vágner [-] , Š. Boubelík [-] , A. Točík [-] , M. Vágner [-] , T. Vacula [-] , M. Glos [-] , M. Neumann [-]

ŽK: 79. M. Kouba .
Hráči zápasu: O. Zdobnický , M. Beneda .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - OLAH Radek (N), MATÚŠ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Zbyněk Ginzel
Tip experta: výhra domácích

Malonty doma vyhrají a budou chtít stáhnout bodovou ztrátu, kterou na nás mají. Aspoň bude soutěž zajímavá až do konce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích