1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 13:30

18.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křemže vybojovala dva body ve Frymburku


Branky


14

Fotbalisté Křemže odehráli téměř celý zápas v deseti hráčích, přesto si nakonec odvážejí z Frymburku dva body za výhru po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frymburk využil přesilovku

Fotbalisté hostující Křemže nastoupili do zápasu v deseti lidech, zatímco domácích hráčů bylo několik i na střídání. Hostující mužstvo tak logicky zvolilo defenzivní taktiku. Domácí drželi balón na svých kopačkách. Držení míče bylo jasně ve prospěch Frymburku, ale hra se odehrávala převážně na polovině hřiště. Ve 40. minutě vhazovali hosté míč do hry na své obranné polovině, míč však ztratili, domácí rychle přenesli hru na druhou stranu, odkud zamířil centr do vápna. Ve vápně centr podskočil hostující stoper a k míči se dostal Jan Ribár, který střelou z první přesně k tyči poslal domácí mužstvo do vedení.

Hosté srovnali z poslední střely

Hostující tým i do druhého poločasu nastoupil v oslabení o jednoho hráče, ale po deseti minutách hry dorazil jedenáctý hráč a hosté byli kompletní. Křemežští si hru v plném počtu užili pouze nějakých deset minut, poté odstoupil pro zranění Fučík, a tak hráli hosté opět v deseti. I přes početní nevýhodu však hosté rezervu Frymburku přehrávali a tlačili se za vyrovnáním. V náznaku šance se zjevil Vosika, ale samotného před brankáře domácích ho zradilo zpracování. V 89. minutě přišla jedna z posledních příležitostí na vyrovnání. Po faulu na Rolníka zahrávali hosté přímý kop a všichni hráči se natlačili do vápna. Míč se dostal v noze Martina Kočera a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě a jeho ránu zastavila až síť, srovnáno 1:1. Rozhodnout o vítězi tak musely penalty

Rozhodla až náhlá smrt

Do penalt vstoupili lépe hosté, kdy jejich gólman dva pokusy zlikvidoval. Poté však za Křemži neproměnili Vosika a Troup, který trefil gólmana a bylo srovnáno. Rozstřel dospěl až do deváté série, kdy proměnil pouze exekutor z Křemže. Hosté si tak odvezli dva body.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
František Fatura - hráč: Zdravím. Sešli jsme se doma celkem v hojném počtu a mohli jsme si v klidu zahrát. Soupeř měl opačný problém, protože přijel v deseti. Hosté však i v deseti byli velice houževnatým týmem a nám se nedařilo se nějak prosadit, i když jsme si šance vytvářeli. Po brance Honzy Ribára to vypadalo, že to v klidu dohrajeme a body zůstanou doma. Do druhého poločasu naskočili hosté už v jedenácti a na hře to bylo znát. Řekl bych, že šance byli na obě strany vyrovnané, i když ke konci zápasu nás soupeř zatlačil. Hosté vyrovnali těsně před koncem. Potom už se odpískal konec a šlo se na penalty, ve kterých byli hosté tím šťastnějším týmem.

Sokol Křemže
Jakub Troup - hráč: Chtěl bych pochválit kluky, že jsme to v deseti lidech nezabalili a hráli jsme fotbal. Nevzdali jsme to, na poslední chvíli jsme vyrovnali a urvali jsme druhý bod na penalty. Dva body jsou pro nás cenné.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
O. Nešvara [-] - F. Píšek [-] , F. Fatura [-] , J. Ribár [-] , J. Salzer [-] , A. Točík [-] , R. Mertl [-] , M. Glos [-] , T. Vacula [-] , Š. Boubelík [-] , M. Chovančík [-]

Sokol Křemže
D. Klimeš [-] , L. Stejskal [-] , K. Rolník [-] , M. Vosika [-] , J. Zeman [-] , P. Kouba [-] , M. Kočer [-] , J. Fučík [-] , A. Severa [-] , T. Matějka [-] , J. Troup [-]

ŽK: 77. M. Sojka , 89. R. Mertl - 70. K. Rolník , 89. P. Kouba .
Hráči zápasu: J. Ribár - D. Klimeš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamovič Jiří - RAČÁK Dušan (N), MERTL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Jakub Cifreund
Tip experta: výhra domácích

Frymburk nás minulé kolo doma překvapil. Jelikož jejich áčko hraje v sobotu, tak si myslím, že budou doplněni o hráče právě z áčka, jako tomu bylo u nás. Tipuji výhru domácího týmu 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích