2:3
(1:0)
64. L. Kolaj
70. L. Kolaj (p.)
87. A. Novotný
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 17:00

18.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov zvítězil na hřišti rezervy Krumlova


Branky


11. M. Brož , 90. M. Vejskrab - 64. L. Kolaj , 70. L. Kolaj (p.) , 87. A. Novotný
14

Fotbalisté Kájova si po vítězství v Krumlově pojistili třetí místo v tabulce a Luigi Kolaj dvěma góly vedení v tabulce střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita překvapivě na straně domácích

Hostující hráči, kteří byli před utkáním považováni za favorita zápasu, se museli v úvodu utkání především bránit aktivnímu nástupu domácích borců. V 11. minutě zahrával přímý kop domácí Ješina, na jeho centr si vyskočil Martin Brož a z jeho hlavy letěl míč do břevna a od brankové konstrukce za čáru, 1:0. V dalším průběhu poločasu se hra postupně vyrovnávala a odehrávala se převážně mezi vápny, proto se do kabin odcházelo za stavu 1:0 pro domácí záložní mužstvo Slavoje.

Hosté otočili vývoj utkání

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté a přitlačili domácí tým k pokutovému území. Domácí obrana odolávala náporu favorita skoro dvacet minut. V 64. minutě však již kapitulovala. Luigi Kolaj proniknul do vápna, jeho první střelu dokázal ještě gólman vyrazit, ale míč se vrátil k nejlepšímu kanonýrovi soutěže, který druhý pokus už využil ke srovnání skóre. V 70. minutě přišel ve vápně faul na Peťuleho a odpískání pokutového kopu. Penaltu proměnil opět šutér Luigi Kolaj. V 87. minutě vhazovali domácí od postranní čáry, díky svému důrazu vybojoval míč Adam Novotný a zvýšil na 3:1 pro Kájov. Domácí však nesložili zbraně a v 90. minutě se po přihrávce Ješiny dostal sám před brankáře Martin Vejskrab a chytrým lobem snížil na 2:3. V nastaveném čase se domácí ještě dožadovali odpískání penalty, ale rozhodčí byl jiného názoru. Derby týmů, které mají na obou stranách své bývalé hráče tak skončilo výhrou hostů z Kájova 3:2.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Martin Brož - hráč: Proti favoritovi jsme se drželi dlouho. Myslím, že mohla být i remíza, ale ve druhém poločase už byl Kájov lepší.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec - trenér: První půli nás soupeř přehrával, což se ve druhé otočilo, ale konec jsme nějak vypustili a o udržení výhry jsme se obávali.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
R. Švec [-] - T. Bohatý [-] , J. Toman [-] , M. Šimek [-] , J. Rada [-] - D. Adamíček [-] , Z. Doubek [-] , M. Toman [-] , M. Musil [-] - M. Brož [-] , M. Elfmark [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Němec [-] - J. Čer [-] , A. Novotný [-] , J. Haláček [-] , I. Didkivský [-] , P. Doubek [-] , J. Baláž [-] - J. Peťule [-] , D. Čábela [-] , L. Kolaj [-]

ŽK: 36. I. Didkivský .
Hráči zápasu: M. Ješina - L. Kolaj .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Holub Jaroslav - SUCHÁNEK Daniel (N), ŽILAVÝ Vladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Jakub Cifreund
Tip experta: výhra hostů

Tady si myslím, že vyhrají hosté a Honza Peťule, pokud bude hrát, dá gól. Tipuji 2:4.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů