Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

17.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malonty potvrdily roli favorita proti rezervě Krumlova


Branky


17

Souboj domácího Hraničáře s hosty ze záložního týmu Slavoje Český Krumlov dopadnul jednoznačným vítězstvím domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malonty v převaze

Hostující mužstvo dorazilo k zápasu pouze s jedenácti hráči. Zajímavostí určitě je, že za domácí se do branky postavil Josef Bílý a za hosty jeho syn Fabián Bílý. Od začátku se duel lépe vyvíjel pro otce. V 8. minutě chybnou přihrávku hostů zachytili presující domácí a Ondřej Zdobnický se trefil přesně, 1:0. Ve 22. minutě nastala podobná situace jako před první brankou. Z chybné přihrávky hostů tentokrát vytěžil branky Milan Sycha, 2:0. Ve 28. minutě hosté snížil z jedné z mála útočných šancí, do kterých se dostali. Pas od Boháče si převzal Martin Brož, který postupoval sám na gólmana. Brankář střelu dokázal vyrazit, ale u odraženého balónu byl první opět Martin Brož, který se ještě efektní zasekávačkou zbavil dobíhajícího obránce a v klidu zakončil do prázdné branky, 1:2. Klid na domácí kopačky vrátil svým gólem ve 30. minutě Josef Doubrava, 3:1. Do konce poločasu už se další šance neurodily. lze konstatovat, že domácí s přehledem kontrolovali hru.

 

Hostům docházely síly

Domácí do druhého poločasu vlétli aktivně a hned ve 47. minutě se trefil Tomáš Valiček. Poté se několikrát skvěle předvedl mladší z rodinného brankářského klanu Bílých, Fabián. Hostující strážce branky držel výsledek v přijatelné podobě. V 81. minutě však kapituloval, když jej překonal krásnou střelou do šibenice Martin Beneda, 5:1. Ve celém průběhu druhého poločasu byli domácí aktivnější a měli hru pod kontrolou, hostujícím hráčům docházely síly. Konečný výsledek 5:1 je pro hráče Slavoje ještě milosrdný.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený - vedoucí mužstva: Soupeř přijel v jedenácti s poslepovanou sestavou. Byli jsme od začátku lepší. Dobře, že se nám do poločasu podařilo po jejich snížení dát gól na 3:1. Druhá půle byla o tom, kolik gólů dáme. Jejich gólman chytil ještě několik gólových šancí. Byla to zasloužená výhra.

FK Slavoj Český Krumlov B
Martin Brož - hráč: Přijeli jsme v jedenácti lidech, měli jsme problém vůbec poskládat sestavu. Dostali jsme brzy gól po naší chybě. Ve druhém poločase už nám docházely síly, vypracovali jsme si asi 2 šance, ale víc to už nešlo. Bojovali jsme podle svých možností a to na domácí nestačilo. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - J. Kubát [-] , M. Beneda [-] , M. Vančura [-] , D. Svatoň [-] , M. Kouba [-] , T. Valiček [-] , M. Sycha [-] , T. Faltus [-] , J. Mokoš [-] , J. Doubrava [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
F. Bílý [-] - T. Bohatý [-] , J. Toman [-] - M. Musil [-] - M. Elfmark [-] - M. Šimek [-] , Z. Toman [-] , M. Brož [-] , M. Toman [-] , J. Rada [-] , Z. Doubek [-]

ŽK: 38. M. Sycha , 54. M. Kouba - 40. T. Bohatý .
Hráči zápasu: J. Kubát , M. Beneda - J. Toman .
Místo: Malonty. Počet diváků: 82. Rozhodčí: Holub Jaroslav - OLAH Radek (N), MALÝ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

První tým Krumlova hraje ve stejný čas v Blatné, posílení tedy nepřijde.. Posílit by je mohli dorostenci, kteří ale mají také svůj zápas dopoledne. Tipuji tedy výhru Malont o dva góly.

7. 5. 2019 20:35
Výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích