2:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

17.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipno zvítězilo v Křemži po penaltách


Branky


16

Fotbalisté Lipna udolali domácí Křemži až po penaltovém rozstřelu, prestože měli více ze hry. Hru hodně stěžoval těžký terén podpořený děštěm a větrem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipno útočilo, ale více branek dala Křemže

Zápas v Křemži se odehrál na jednom z nejhorších hřišť v okrese vůbec. Pod Kletí od začátku diktovalo tempo hostující Lipno. Hned v 5. minutě napálil bombu do břevna hostující záložník Luboš Fenc z dobrých 25 metrů, tím započal jeho výborný výkon v zápase. Domácí už od začátku praktikovali málo atraktivní styl kopané, kdy při každé možnosti napálili balon bezhlavě dopředu. Lipno naopak hrálo kombinačně po zemi a mělo jasně navrch. Po několika rozích hostů trefil hostující Ondřej Panský další břevno po skrumáži ve vápně. První gól ovšem dali domácí. V 11. minutě se po rozehraném přímém kopu prosadil na bližší tyči Petr Kouba. Hned po inkasované brance se opět hry ujali Lipenští a ve 27. minutě zásluhou výborného centru Krauskopfa vyrovnal na zadní tyči číhající 54letý Zdeněk Skípala. Ovšem za dalších pět minut šla Křemže opět do vedení. Z dálšího nákopu se balon odrazil ke Kamilu Rolníkovi, který podél gólmana zakončil na 2:1. Do poločasu mělo Lipno více ze hry, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Hra byla rozkouskovaná, bylo odpískáno mnoho faulů na obouch stranách. 

Tlak hostů přinesl pouze vyrovnání

Ve druhém poločase začalo velmi výrazně pršet, což místnímu hřišti vůbec nepomohlo a na trávě posekané po kotníky a hodně vlnitému terénu se hodně padalo, hrálo se téměř jako na ledě. V druhé půli převzalo celkovou iniciativu hostující Lipno, kdy i přes průtrž mračen kombinovalo perfektně po zemi a snažilo se dostat do vápna. Největší hrozbou pro domácí byli standardní situace Lipna. Domácí opět pouze odkopávali a hráli na rychlé protiútoky. Po několika závarech se v 61. minutě prosadil kapitán Lipna Vlastimil Březina, který po parádně zahraném rohu Kraskopfa udeřil hlavou přesně pod víko brankáře Končoka. Po zbytek zápasu se k průtrži mračen přidal ještě vydatný vítr, což fotbalu jenom uškodilo. Na stále se zhoršujícím se terénu se toho už moc vymyslet nedalo. Křemže ubránila remízu a šlo se do penalt.

Bezchybné Lipno bralo druhý bod

V pokutových kopech brankáři Končokovi nedali šanci všichni střelci Lipna: Víšek, Panský, Skípala i Petr Březina. Křemži parádně dvěma famózními zákroky vychytal gólman Lipna Radek Krahulec a tím pádem si Lipno připsalo o bod navíc.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Jakub Troup - kapitán: Lipno je jeden z mála týmů z okresu, který se snaží hrát fotbal s přímými nahrávkami a náběhy útočníků mezi obránce. Lipno více kombinovalo ve středu hřiště, kde nás také přehrávalo. Při silném dešti, větru a zimě se odehrávala převážná část druhého poločasu a myslím, že remíza je spravedlivá. Lipno hrozilo hlavně z rohů a standardních kopů, ale své šance, které jsme neproměnili, jsme také měli. Bod navíc si odvezlo Lipno po penaltových kopech.

FC Lipno nad Vltavou
Ondřej Panský - hráč: Do Křemže jsme opět nepřijeli v kompletní sestavě a věděli jsme, že nás nečeká lehký zápas. Soupeř na nás vyrukoval s jejich klasickou dlouholetou taktikou tuhé defenzívy doprovázenou neustálými odkopy. Jak jsme se spoluhráči shodli, vyšperkovali ten nefotbal ještě osobkou hned na tři hráče včetně mě. Asi jim to takhle vyhovuje, proč ne. Utkání jsme odehráli s velkou převahou po celý zápas a díky hroznému hřišti, počasí, vlastní smůle a nemohoucnosti jsme šli nakonec jen do penalt. Ty jsme perfektně zvládli tak jako už po několikáté v penaltovém rozstřelu a výborně nás podržel i gólman. Ve výsledku dva body pro nás. Budu se opakovat ale zase super týmový výkon a bojovnost. Prostě radost z fotbalu!



Sestavy


Sokol Křemže
M. Končok [-] - M. Vosika [-] , J. Zeman [-] , P. Kouba [-] , P. Izotov [-] , M. Kočer [-] , J. Fučík [-] , A. Severa [-] , G. Filip [-] , T. Matějka [-] , J. Troup [-]

FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] , P. Březina [-] , L. Fenc [-] , Z. Skípala [-] , K. Krauskopf [-] , O. Panský [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , M. Schober [-] , P. Csavoj [-] , P. Sládek [-]

ŽK: 59. P. Kouba - 40. Z. Skípala , 53. V. Březina , 72. P. Csavoj .
Hráči zápasu: V. Březina , K. Krauskopf , L. Fenc , M. Víšek .
Místo: Křemže. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamovič Jiří - STRÁSKÝ Jiří (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Čekám vyrovnaný zápas. Lipno má jednu z lepších bilancí na venkovních hřištích, ale Křemže doma dokáže zabojovat. Tipnu si remízu a výhru Lipna po penaltách.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza