0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

17.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny dále mašírují za postupem


Branky


16

Chvalšinští fotbalisté přijeli do Přídolí v roli jasného favorita. Vítězství lídra tabulky však jednoduché nebylo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté využili pouze jednu šanci

Do utkání vstoupily dle očekávání aktivněji hostující Chvalšiny. Hostující hráči kontrolovali průběh hry s míčem na svých kopačkách. Velkou převahu však během prvního poločasu často nedokázali dotáhnout do úspěšného zakončení. Jedinou přesnou trefu zaznamenal v 21. minutě Radovan Kaprál, který dostal balón do velkého vápna od Cáby a trefil se přesně do protější šibenice. Poločasový výsledek byl tedy 1:0 pro hosty. 

Zlepšený výkon Přídolí k vyrovnání nevedl

Do druhé půle vstoupilo domácí Přídolí s vyšším nasazením. Zvýšený pohyb domácích dělal hostů problémy a na malém hřišti se hromadily osobní souboje. Přídolí se však do zajímavějšího zakončení dostat nedokázalo. V 77. minutě zápas definitivně rozhodnul Petr Cába, jehož našel přesným centrem z levé strany a chvalšinský žolík opět potvrdil svůj čich na góly a hlavou skóroval, 2:0. V dalším průběhu utkání už se diváci nedočkali žádné zajímavé šance. Hosté tak odvážejí z Přídolí tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek - hráč: Od začátku jsme přistoupili k zápasu zodpovědně, odolávali jsme útokům, ale přestože jsme se dokázali dostat i za polovinu hřiště, soupeřova brankáře jsme neohrozili. Naše šance končily před bránou, ani jedna střela.

TJ Sokol Chvalšiny
Zbyněk Ginzel - trenér: Do Přídolí jsme jeli s obavami, jak se po prohře v Nové Vsi vyrovnáme s dalším malým hřištěm. Kluci mají velké problémy, pokud je hřiště hodně malé a přichází kontakt za kontaktem. První poločas jsme ovládli a hráli na jednu branku. Ale jak už to bývá, dali jsme jen jeden gól – Kaprálovou krásnou střelou do levého horního růžku. Druhý poločas soupeř začal víc běhat a my měli problémy udržet míč. Takže jsme se strachovali o výsledek a až Cába hlavou nám zajistil vedení 2:0.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - J. Písko [-] , V. Písko [-] , M. Štěpán [-] - M. Duciuc [-] , D. Pavlis [-] , J. Štěpánek [-] , M. Šubrt [-] , O. Papaj [-] , M. Štěpánek [-] - - P. Schwarz [-]

TJ Sokol Chvalšiny
D. Konečný [-] - L. Fučík [-] , Z. Ginzel [-] , P. Postl [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , T. Nymsa [-] , J. Fic [-] , M. Kamenský [-] , P. Kliner [-] , T. Holas [-]

ŽK: 72. J. Písko .
Hráči zápasu: T. Holas , R. Kaprál .
Místo: Přídolí. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Petroušek Antonín - PÍSKO Josef (N), ČAREK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Přídolí na domácím hřišti dokáže soupeři hru znepříjemnit.. I tak však očekávám jednoznačnou záležitost.Tedy výhru hostů, kteří nedopustí překvapení.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů