Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

16.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny nastřílely oslabené rezervě Frymburku 16 gólů


Branky


15

Frymburské béčko dorazilo do Chvalšin s devíti hráči a inkasovalo 16 branek za 66 minut, poté byl zápas pro nedostatek hostujících hráčů na hřišti ukončen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

10 branek za poločas

Už když se hostující tým dostavil k zápasu, bylo jasné, jak bude utkání probíhat. Při úvodním hvizdu bylo na hřišti pouze 8 frymburských hráčů v poli a gólman. Proti nim nastoupil vedoucí tým soutěže a hlavní aspirant na postup. Bylo pouze otázkou, kdy a kolikrát využijí domácí svou početní výhodu. Stalo se tak v 7. minutě. Fučík zavezl balón do vápna a z brankové čáry přihrávkou pod sebe našel na malém vápně osamoceného Milana Babinského, 1:0. V 10. minutě se odrazil míč na velké vápno, kde stál Pavel Postl a přesnou střelou nedal brankáři šanci, 2:0. Domácí se nadále tlačili dopředu a hned ve 12. minutě po závaru před brankou vyplaval míč na zadní tyči, kde stál Milan Babinský a zvýšil na 3:0. V 15. minutě zakončil povedenou kombinaci domácích Petr Cába a stav byl již 4:0. V 21. minutě vystřelil z patnácti metrů Vojtěch Decarli, gólman si na balón sáhnul, ale nedokázal mu zabránit v cestě do sítě, 5:0. Ve 24. minutě se ke střele dostal opět Vojtěch Decarli, tentokrát jeho přízemní rána z dvaceti metrů mířila přesně k pravé tyči a skóre bylo již 6:0. Ve 26. minutě zahrávaly Chvalšiny rohový kop a hlavou se prosadil Petr Cába, 7:0. Po půlhodině hry zatáhnul míč po straně Fučík, přihrávkou před prázdnou branku, kde viděl Cábu. Tomu šel však míč na stojnou nohu. Přesto Petr Cába dokázal skórovat, když si šlápnul na balón, uklouznul, upadnul a v poloze ležícího střelce dokopnul míč do branky, 8:0. Na 9:0 upravil ve 34. minutě Milan Babinský, když využil centr Nymsy a balón z první napálil do sítě. Ve 36. minutě se do samostatného úniku dostal Lukáš Fučík a střelou na zadní tyč dokonal desítku.

Kanonáda pokračovala jenom 20 minut

Hostující hráči nastoupili i do druhého poločasu v devíti a domácí toho chtěli využít a ještě více si vylepšit skóre. Pět minut druhé půle se skóre nehýbala, ale v 50. minutě si na centr z levé strany na malém vápně vyskočil Petr Cába a hlavou upravil na 11:0. V 52. minutě proměnil samostatnou akci v gól střelou pod břevno Pavel Postl, 12:0. V 55. minutě zvýšil na 13:0 Lukáš Fučík. V téže minutě odstoupil jeden z hostujících hráčů pro zranění. V 64. minutě utkání centroval Sluka, ve vápně si míč na prsa zpracoval Milan Babinský a po odrazu od země jej napálil do sítě, 14:0. 65. minuta, Lukáš Fučík utíká hostující obraně a na malém vápně přihrávkou nachází Petra Cábu, který bez problému doráží do prázdné branky, 15:0. V 66. minutě utekl znovu Lukáš Fučík a střelou na vzdálenější tyč dává výsledku konečnou podobu 16:0. Po této inkasované brance odstoupil další hráč Frymburku a rozhodčí zápas ukončil pro nedostatečný počet hostujících hráčů na hrací ploše.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Zbyněk Ginzel - trenér: Zápas s Frymburkem hodnotit nebudu. Soupeř přijel jen s devíti hráči a po odstoupení některých bylo utkání předčasně ukončeno. Hráčům Frymburku, kteří přijeli, poděkuji, že vydrželi hrát až do 66. minuty a děkuji fanouškům, že přišli v tak hojném počtu.

FC Šumava Frymburk B
František Fatura - hráč: Co k tomu říct, je smutné že jsme schopni se dva víkendy sejít v patnácti lidech a pak nejsme schopni dát dohromady jedenáct lidí. Přijeli jsme v devíti lidech. To se těžko něco vymyslí. Chtěl bych alespoň poděkovat všem svým spoluhráčům, kteří se tohoto utkání účastnili, že jsme se alespoň v dešti proběhli a umožnili soupeři kvalitní trénink. Věřím, že se příští týden sejdeme opět v hojném počtu.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
D. Konečný [-] - L. Fučík [-] , Z. Ginzel [-] , P. Postl [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , T. Nymsa [-] , J. Fic [-] , M. Kamenský [-] , P. Kliner [-] , T. Holas [-]

FC Šumava Frymburk B
M. Neumann [-] - O. Nešvara [-] - P. Píšek [-] , M. Sojka [-] , M. Chovančík [-] , M. Vágner [-] , A. Točík [-] , F. Píšek [-] , F. Fatura [-] , M. Glos [-] , Š. Boubelík [-]

ŽK: 60. P. Zwifelhofer .
Hráči zápasu: M. Babinský , L. Fučík , P. Cába .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Petroušek Antonín - ČAREK Miroslav (N), MICÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Jan Petřík
Tip experta: výhra domácích

Domácí tým napraví prohru z minulého utkání v Nové Vsi a doma Frymburk roznese rozdílem třídy.

Tip: výhra domácích