Křemže odváží z Krumlova dva body


Branky


16

V duelu osmé rezervy Krumlova a deváté Křemže nebyl k vidění krásný fotbal. Po penaltách odvážejí bod navíc hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Domácí mužstvo mělo na počátku utkání mírnou převahu. Hráči rezervy Slavoje se pokoušeli o střely z dálky, které však končily mimo hostující branku. Ve 12. minutě hostující obrana propadla na pravé straně, míče se chopil domácí Dominik Adamíček po krásné přihrávce do uličky a sám před gólmanem zakončil pěknou střelou po zemi na zadní tyč a poslal domácí do vedení 1:0. Inkasovaná branka hosty z Křemže probudila. Ve 24. minutě zahrávali rohový kop, po kterém nastala obrovská mela před domácím brankářem. Hosté se snažili dotlačit balón do sítě, což se na několikátý pokus povedlo Josefu Zemanovi a skóre bylo srovnané na 1:1. Hosté přebrali otěže zápasu. Chvíli po vyrovnávací brance mohl Zeman vstřelit i druhý gól. Po kombinaci ve středu hřiště se krásně uvolnil a běžel sám na brankáře. Nezachoval však klidnou hlavu při zakončení a nájezd řešil tvrdou střelou do gólmana. To byla po hříchu poslední zajímavá situace prvního poločasu. Do kabin se tedy šlo za remízového stavu 1:1

Poločas bez šancí

Ve druhém poločase pokračovala nezáživná podívaná z druhé poloviny poločasu prvního. Nepřesnost střídala nepřesnost, hra se odehrávala většinu času na neutrálním území mezi vápny. Obě mužstva vyprodukovala velké množství zkažených přihrávek. Hra byla plná osobních soubojů. Když už se některý z týmů dostal ke střele, tak to byla střela slabá a nepřesná. Utkání tedy dospělo až do pokutových kopů.

Bod navíc pro Křemži

Jak domácí hráči nepřesně a nekvalitně hráli druhý poločas, tak i zakončovali penalty. Hned tři pokusy neproměnili. To Křemže střelbu s penaltového puntíku zvládla o poznání lépe a z utkání nevalné kvality bere bod navíc.



Ohlasy k zápasu



Sokol Křemže
Petr Snížek - hráč: Hrál hloupý s pitomým. Druhý poločas raději zapomenout, z obou stran odporná překopávaná v chůzi. Na penalty jsme vyhráli především díky domácí nemohoucnosti. Dle toho, co jsem slyšel v kabině, jsou dva body zlaté, ale nemůžu se zbavit dojmu, že při troše štěstí a odvahy jsme mohli mít i body tři.



Počet diváků: 20. Rozhodčí: Marek Jan - ŠVÁB Zdeněk (N), SUCHÁNEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 2
Rozhodčí - Marek Jan: 3
Občerstvení - nápoje: 5
Občerstvení - jídlo: 5
Hrací plocha: 7
Zázemí: 7
Výkon domácích - FK Slavoj Český Krumlov B: 2
Výkon hostů - Sokol Křemže: 2
Hráč utkání - domácí: Jiří Toman
Hráč utkání - hosté: Petr Snížek
Hodnocení hráčů - domácí: Rudolf Švec - 5, Tomáš Bohatý - 2, Martin Voldřich - 1, Daniel Trapl - 5, Jan Turek - 2, Jiří Toman - 8, Antonín Krák - 2, Michal Šimek - 2, Matěj Toman - 3, Martin Vejskrab - 5, Milan Musil - 6, Dominik Adamíček - 7, Van Xuan Tran - 1, Miroslav Elfmark - 5, Zbyněk Toman - 4, Martin Brož - 3,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Jan Petřík
Tip experta: výhra domácích

Domácí tým je v domácích zápasech silnější a posílený o dorostence a lávku áčka.