Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

15.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov rozdrtil Přídolí


Branky


14

Fotbalisté Kájova potvrdili doma roli favorita a Přídolí deklasovali 9:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od začátku kontrolovali hru

Od úvodního hvizdu dokazovali domácí, kdo je na hřišti pánem. Hostující mužstvo se pouze bránilo, nepůsobilo vůbec jistě a kupilo chybu za chybou. Již v 7. minutě našel Schönkypl rozběhnutého spoluhráče Doubka. Doubek vyslal přihrávku před branku, kde byl důrazný Jan Peťule, který poslal domácí do vedení. V 10. minutě bylo v Kájově ještě veseleji. Schönkypl opět vyslal přesný pas za obranu, kam si naběhl Luigi Kolaj a přehodil brankáře, 2:0. Gólové hody pokračovaly dále. Ve 13. minutě se o slovo přihlásili hosté. Radykhovskyy s Michaelem Štěpánkem několika přihrávkami přelstili své strážce, prvně jmenovaný našel centrem před brankou volného Dimitrije Dvořáka, který snížil na rozdíl jediné branky. I když hosté snížili, nadále to byli domácí, kteří diktovali tempo hry. Ve 35. minutě našla průniková přihrávka od Igora Didkivského Doubka, který našel na zadní tyči neobsazeného Jana Peťuleho a ten neměl problém zvýšit skóre na 3:1. Ve 45. minutě po přetaženém rohovém kopu propadnul balón ke zcela volnému Igorovi Didkivskému, který levou nohou bombou na vzdálenější tyč upravil na poločasových 4:1.

Přídolí vyfasovalo další branky

Obrázek hry se nezměnil ani ve druhé půli a domácí hosty nadále převyšovali. Ve 48. minutě zahrávali domácí roh, po následném závaru nařídil sudí pokutový kop. Toho se ujal kapitán Kájova Jiří Němec a zvýšil na 5:1. Demolice obrany Přídolí pokračovala v 50. minutě. Sklepnutí Peťuleho využil osamocený Igor Didkivský, který nedal přesnou střelou v tyči hostujícímu gólmanovi šanci. Kájovští neupouštěli od své aktivní útočné hry a odměnou jim byla další branka v 62. minutě. Žilavý odcentroval, míč si našel Luigi Kolaj a zvýšil na 7:1. Hostující hráči již působili značně rezignovaně. V 71. minutě viděl Čábela naběhnutého Andeje Didkivského, který sám před brankářem nezaváhal a střelou k tyči upravil skóre na 8:1. O dvě minuty později se dostal do samostatného úniku Daniel Holienčin a levou nohou obstřelil hostujícího gólmana, 9:1. Od desátého inkasovaného gólu poté hosty ochránilo břevno po dalekonosné ráně Petříka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec - trenér: Tentokrát jsme soupeře předčili ve fotbalovosti.

TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek - hráč: Byť jsme přijeli v dobrém počtu, byla nám tato skutečnost k ničemu. Soupeř trestal jednu naši chybu za druhou a vítězství s třemi body zaslouženě zůstaly v Kájově. Nyní nás čeká doma Nová Ves a pokud nebudeme bodovat a nepředvedeme, že umíme hrát fotbal, tak bychom se nad sebou měli společně zamyslet a říct si, co jeden od druhého na hřišti očekáváme.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , V. Žilavý [-] , J. Němec [-] - J. Baláž [-] , P. Schönkypl [-] , P. Doubek [-] , A. Didkivský [-] , I. Didkivský [-] - L. Kolaj [-] , D. Čábela [-]

TJ Sokol Přídolí
M. Štěpán [-] , J. Písko [-] , V. Písko [-] - D. Pavlis [-] , J. Štěpánek [-] , M. Duciuc [-] - - M. Puritscher [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , M. Šubrt [-] , P. Kučera [-]

ŽK: 63. J. Němec , 86. D. Čábela , 90. L. Kocián - 47. M. Brož , 86. D. Dvořák .
Hráči zápasu: A. Didkivský , I. Didkivský .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - KORBEL Karel (N), ŽILAVÝ Vladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Josef Bílý
Tip experta: výhra domácích

Tipuji jasnou jedničku. V minulém kole jsme v Přídolí hráli a jednoznačně jsme soupeře přehráli. Myslím, že i Kájov získá 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích