2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 17:00

14.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumlovské béčko přetlačilo Frymburk B


Branky


17

V souboji záložních týmů Českého Krumlova a Frymburku byli úspěšnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali náskok

Zápas začal opatrně, ani jeden z týmů nechtěl obdržet první branku. Bylo k vidění mnoho osobních soubojů, některé až na hraně tvrdosti. V 16. minutě našel Krák centrem za obranu Trapla, který vyslal z pravé strany přízemní centr, na ten si naběhl Martin Vejskrab, s míčem u nohy se ve vápně s přehledem otočil a poslal svou střelou domácí do vedení. Ve 26. minutě minutě se do úniku dostal hostující Bořivoj Vágner, ale jeho šanci uhasil na poslední chvíli za cenu faulu a žluté karty Krák. Frymburk si ze hry mnoho šancí nevytvářel a hrozil spíše ze standartních situací. Petscher se ve 30. minutě pokusil zakroutit míč z rohového kopu rovnou do brány a k úspěchu mu mnoho nechybělo, balón těsně minul zadní tyč domácí branky. Ostatní možnosti Frymburku končily na rukavicích výborně chytajícího Švece. Těsně před koncem prvního poločasu Krumlov navýšil své vedení. Krák rozehrál na střed Adamíčkovi, který si narazil s Traplem. Poté Dominik Adamíček zakončil k pravé tyči mimo dosah gólmana hostů.

Frymburk dokázal pouze snížit

Frymburští vstoupili do druhého poločasu o poznání aktivněji. Hostující hráči drželi balón na svých kopačkách a Krumlov hrozil převážně z protiútoků. Domácí Šimášek v jednom z protiútoků nedokázal zamířit z malého vápna přesně a branku přestřelil. V 65. minutě se domácí obraně nepovedlo zahrát offside systém a Martin Vágner se dostal do samostatného úniku, který úspěšně zakončil a snížil na 1:2. V následném průběhu utkání přišlo několik šancí na obou stranách, ale branka už k vidění žádná nebyla. Body tak zůstaly v Krumlově.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Antonín Krák - hráč: Do zápasu jsme vstoupili disciplinovaně a pomalu si vytvářeli šance, které jsme pak zúročili dvěma góly. Soupeři jsme chybou v obraně dovolili sice zápas zdramatizovat, avšak body jsme uhájili. Zápas jsme vyhráli bojovností a týmovostí a na derby ve Větřní jedeme v psychické pohodě, kterou snad proměníme ve 3 body.




Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
R. Švec [-] - T. Bohatý [-] , J. Toman [-] - D. Adamíček [-] , M. Musil [-] - A. Krák [-] , M. Elfmark [-] - M. Vejskrab [-] , V. Tran [-] , R. Šimášek [-] , D. Trapl [-]

FC Šumava Frymburk B
M. Neumann [-] - O. Nešvara [-] - M. Mrázik [-] , M. Chovančík [-] , M. Vágner [-] , V. Tomka [-] , T. Pavlík [-] , F. Píšek [-] , P. Tichovský [-] , D. Antl [-] , Š. Boubelík [-]

ŽK: 26. A. Krák , 38. D. Adamíček , 76. M. Brož - 79. B. Vágner .
Hráči zápasu: R. Švec , M. Šimek .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - SUCHÁNEK Daniel (N), ŠVÁB Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Zápas rezerv skončí dělením bodů. Bod navíc si odvezou kluci do Frymburku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích